Picture It

Picture It | Februari ♥︎ Engelse les, voorjaarsvakantie, knuffels en nieuwe brillen

Waar ik de vorige Picture It blij was dat januari voorbij was en nu eindelijk hoopte op wat meer zon, kan ik dat nu misschien wel weer zeggen. Februari is voorbij! Het is maart! Kom op, dan heb ik de eerste koffie-momentjes in onze achtertuin normaal allang gehad! Betekent overigens niet dat februari niet fijn was hoor! Kijk je mee?

Oké, deze foto komt eigenlijk uit januari. Ons fijne uitje naar Scheveningen met bubbles bij Anastasia. ♥︎ Het strand is nog een stuk “lager” dus deze strandpaal was super hoog. Jippe deed een poging tot balanceren. Best een beetje spannend zoals je ziet. ♥︎ Weer of geen weer, de eerste avonturen op Jippes speelhuis zijn alweer beleefd!

Een échte Jippe foto. Als ‘ie knuffelt of kust gaat dat vol overgave en val ik bijna om. Herkenbaar, jongensmama’s? ♥︎ Met mijn eerste klassers Engels schreven we verjaardagskaarten voor de 100-jarige veteraan Fred Arsenault. Ze werkten keihard en waren super trots toen de enveloppe op de bus mocht. ♥︎ Voorjaarsvakantie! We waren fijn een paar dagen bij mijn ouders en Jippe heeft weer ultiem genoten van zijn tijd met opa en oma.

Alleen vandaag maak je nog kans deze nieuwste starterset van Pink Gellac! ♥︎ In de trein terug naar huis. Een lange reis die zo’n 4,5 uur duurt. Best vermoeiend maar ook heel gezellig. ♥︎ Naast de nieuwe starterset kwam Pink Gellac 2 weken geleden ook met de nieuwe voorjaarscollectie ‘Felicity’. Heerlijke kleuren!

Jippes verslaving: gamen. Een behoorlijke opvoeding challenge om balans te krijgen en houden. Want, games voor kleuters zijn ook heel leuk! Klik hier! ♥︎ Opvoeden is de afgelopen week sowieso een challenge met deze eigenwijze kleuter. Gelukkig zijn er ook veel van dit soort momentjes. ♥︎ Trowback naar 5 jaar geleden. Soms vergeet ik wel eens hoe bijzonder mijn zwangerschap was (en is).

Foto’s maken voor een nieuwe blogpost en meteen even een profielfoto geschoten met m’n nieuwe bril! Twee foto’s hierboven in het midden zie je mijn “gewone” bril en hier links m’n bril met meekleurende glazen. Zo kan ik wat vaker switchen tussen twee brillen en heb ik toch een zonnebril. ♥︎ Gisteren kwam er opnieuw een toffe winactie met Purpuz online! Je maakt wederom kans op 2 planners naar keuze! Doe jij al mee? Ga naar mijn Instagram!

 

2 thoughts on “Picture It | Februari ♥︎ Engelse les, voorjaarsvakantie, knuffels en nieuwe brillen”

 1. Goedemorgen….
  Prachtige nieuwe bril.
  Erg handig dat deze meekleurende glazen heeft.
  Waardoor men niet steeds hoeft te wisselen met een zonnebril als de zon schijnt.
  De musical lijkt me prachtig.

  Een fijne dag 💐

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge