Nailart

Inspiratie | Cupcake nails

large (6)

Een opvallende trend rond om nailart is de cupcake nail. Een nagel die je met een beetje geduld eenvoudig zelf kunt aanbrengen. Vandaag laat ik jullie de mooiste cupcake-creaties zien in combinatie met een paar tips!

Pinterest

Begin met het aanbrengen van een basis laag, neem een pastel nagellak, welke goed bij jouw handen past. Of gewoon een kleurtje waar je blij van wordt, denk aan fel roze. De kleur die je kiest moet duidelijk verschillen van de wit, want deze ga je ook gebruiken.

Cupcake Nails | via Tumblr

Seiten | via Facebook

Je hebt een witte nagellak nodig die dekkend is. Deze breng je aan de uiteinde van jouw nagels, in een rechthoek. Dit is namelijk de room van de cupcake. Hier lak je als finishing touch later een rode kers op. Daarbij trek je ook nog streepjes van boven naar beneden over je nagels.

cupcake nails | via Facebook

colors, cupcake, fashion, food - inspiring picture on Favim.com

De patronen voor deze nagels zijn verschillend, bij dit patroon zit de slagroom aan je vingertoppen. Je kunt het patroon natuurlijk ook omdraaien. Houd dan wel wat ruimte vrij van je nagelrand aan de bovenzijde van je hand, want dit ziet er mooier uit. Wees ook creatief en brengt bijvoorbeeld andere snoepjes aan op jouw nagels. Je nagels zijn nu om te smullen, maar wees voorzicht, jouw creatie is niet eetbaar!

cupcake and heart nail art | Nail Art

Nails

Vergeet verder niet om jouw nagels verder te stijlen, denk bijvoorbeeld aan het dragen van de juiste accessoires, als armbanden. Jouw nagels zijn de show stoppen en zullen veel aandacht vragen en krijgen, gebruik dus niet teveel andere prints en designs. Kleuren combineer je bijvoorbeeld door een lookbook te maken bij SWYF. Zo kies je bijvoorbeeld dezelfde kleur nagellak als shirt,wedden dat iedereen dit mooi vindt. Ga verder eens naar de bakker voor echte cupcakes en laat je inspireren door de vorm en uiteraard geniet je hierna van de smaak!

Junfood Nails

Alle afbeeldingen komen van www.weheartit.com

Wat vind jij van Cup Cake Nails?

14 thoughts on “Inspiratie | Cupcake nails”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge