Nailart

NOTD | World Cup Soccer

banner

In deze blogstilte (sorry, druk druk druk!) wilde ik toch even mijn WK nagels laten zien. Ik heb er al een hoop voorbij zien komen, maar eigenlijk wilde ik er me niet aan wagen. Toch komt Nederland verder en verder en hebben we vandaag in de Piraat een Mexicaanse avond met voetbal, live muziek en lekker eten. En dat verdiende een nail art!

IMG_1112 IMG_1113

De oranje kleur is Yes Love G6-2 die ik werkelijk fantastisch vind! De voetbal maakte ik met de witte lak van Essence die je ook op de foto’s ziet. De zwarte omlijning maakte ik met zwarte acrylverf, dat werkt toch het makkelijkst! Het voetbalveld maakte ik met OPI Who The Shrek Are You? Over de nog natte lak strooide ik groene flocking powder van eBay. Komt het toch nog eens van pas! De witte lijnen maakte ik met witte acrylverf.

IMG_1104 IMG_1115

De voetbal lakte ik af met een topcoat voor een mooie glans en lange houdbaarheid. De rest van de nagels liet ik zonder topcoat, want ja… Anders verpestte ik het effect natuurlijk!

Fijne wedstrijd vanavond en wie weet zie ik een aantal van jullie vanavond in de Piraat! ;)

handtekening

8 thoughts on “NOTD | World Cup Soccer”

  1. Dat oranje lakje van Yes Love is echt prachtig zeg, zie ‘m nu weer bij je en ik denk dat ik ook maar een bestelling ga plaatsen…
    Had je nail art op IG al gezien, wat GAAF! Vooral dat groene velvet, erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *