Beauty

Kneipp | Beauty Geheim Douche Foam

Kneipp staat natuurlijk bekend om haar “kruidige” geuren als lavendel, jeneverbes en rozemarijn. Kneipp staat hier standaard in de de douche en we wisselen regelmatig van geur. Lavendel is wat dat betreft wel een geur die vaak terugkomt, een favoriet vans ons beiden. Maar naast de kruidige geur is er een andere variant waar ik dol op ben; de Beauty Geheim lijn. Onlangs breidde Kneipp deze geurlijn uit en probeerde ik maar al te graag de nieuwe douche foam uit!

Een moment van pure luxe ervaren, dat is pas echt ontspannen. Met Kneipp Beauty Geheim is dit heerlijke gevoel dagelijks te ervaren. Met natuurlijke oliën van marula, wonderboon en argan, hebben deze producten een ultiem verzorgende werking. De lijn is op veler verzoek aangevuld met twee nieuwe producten: een douche foam en een body lotion! Geniet van de betoverende chique geur en een zijdezachte huid.

De Beauty Geheim lijn bestond al uit een bad-, douche- en huidolie en een body cream en scrub. Met de komst van de nieuwe douche foam en body lotion is de lijn nu nog uitgebreider en biedt hij producten voor een heerlijk verzorgingsritueel.

De douche foam met ultiem verzorgende natuurlijke oliën zorgt ervoor dat je huid zijdezacht aanvoelt tijdens en na het douchen. De body lotion met natuurlijke oliën creëert extra hydratatie voor een intense geurbeleving. Productvoordelen:

♥︎ vier waardevolle natuurlijke oliën; argan-, marula-, wonderboom- en olijfolie
♥︎ verwenmoment voor de huid tijdens en na het douchen
♥︎ luxueuze geurbeleving
♥︎ zonder paraffine, conserveringsmiddelen, siliconen en minerale olië

De geur van Beauty Geheim is hemels als je het mij vraagt. Een zoete, warme geur die me doet denken aan amandelmelk. De geur van arganolie vind ik ook heerlijk aanwezig. Het is een wat zwaardere geur en vooral een zoetere geur dan wat je normaal van Kneipp gewend bent. Een poederige, luxe en romige sensatie. Dit ruikt letterlijk naar een foam vol verzorgende bestanddelen.

Wanneer ik de foam voor het eerst gebruik (voor bovenstaande) foto, zit ik er zelf ook gelijk helemaal onder, oeps! Dat betekent overigens wel dat ik de hele dag met deze heerlijke geur heb rondgelopen en dat het hengsel van mijn camera nog steeds goddelijk ruikt. De foam zet zich enorm uit in volume wat betekent dat je met één bolletje echt genoeg hebt onder de douche. Het is een hele rijke, volle – bijna vettige – douche foam. Hij verdeelt goed over de huid en laat de heerlijke geur achter die naderhand subtiel blijft hangen. Ik ben fan!

Kneipp Beauty Geheim is ontwikkeld voor de verzorging van de normale tot droge huid. De nieuwe Kneipp Beauty Geheim producten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.kneipp.com en bij verschillende drogisten en andere webshops. De douche foam heeft een adviesprijs van €8,49 (200 ml).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge