Fashion Moederschap

Hip de feestdagen door met je peuter!

Nog 17 dagen tot Kerst! Ik kan stiekem niet wachten tot de Kerstboom het huis in mag en de All I want for Christmas en Last Christmas weer uit de boxen klinkt. Hoewel we ons nooit chique aankleden tijdens Kerst, vind ik het altijd wel leuk om iets speciaals aan te schaffen of aan te trekken. Nog leuker vind ik het, om iets voor Jippe uit te kiezen. Een strak bloesje of colbertje hoeft van mij niet perse, maar iets Kerstigs vind ik toch wel heel leuk. Vandaag zet ik een aantal leuke Peuter items voor de feestdagen op een rijtje!

Wij hebben natuurlijk een peuterjongetje rondlopen. En die peuter houdt stiekem best van mooie kleding. Wanneer hij zijn houthakkers blouse aankrijgt zegt hij “wauw, mooi mama” en hij krijgt steeds meer een eigen wil wat betreft kleding. Vorig jaar hadden we een super leuk wit shirt met lange mouwen aan van Name It die erg lijkt op degene hier linksboven. Een leuke hippe blouse vind ik ook altijd wel leuk, maar misschien tik ik ook nog wel een lekkere foute Kerst-trui op de kop. Ik ga zeker nog even rondkijken om iets leuks voor onze peuter aan te schaffen. Wel vind ik het belangrijk dat de outfit vaker gedragen kan worden, want iets kopen voor alleen Kerst gaat me echt te ver.

Oh, en bij het zoeken naar leuke setjes voor peutermeisjes werd ik stiekem wel een beetje hebberig hoor. Begrijp me niet verkeerd, ik ben onwijs blij met ons jongetje. Maar zeg nou zelf, die meidenkleren zijn toch suuuuuper schattig? Ik zou zeker weten een meisje in een schattig jurkje stoppen, maar ik snap ook dat dat niet voor iedereen weggelegd is. Een leuke blouse of feestelijke roze trui met een mooie broek kan natuurlijk ook prima. Of een feestelijke tule rok van Tumble n Dry bijvoorbeeld. Ik zou het wel weten als ik een peuter meisje had. ;)

Goed, nadat ik me druk gemaakt heb over de outfit van de peuter, moet ik zelf ook maar eens gaan nadenken. Wát trek ik aan? Gelukkig hebben we nog even de tijd…

Trek jij iets speciaals uit de kast voor Kerst? En voor je kinderen? 

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 thoughts on “Hip de feestdagen door met je peuter!”

  1. Heb al lang geen peuter meer in huis maar toch blijft het leuk om iets feestelijks met de kids te shoppen! Twee van de drie zijn inmiddels voorzien :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge