Fashion

Twinning met Toms

Als er één merk is wat goed vertegenwoordigd wordt in ons huis dan is het wel Toms. Mijn liefde voor deze heerlijke zomerse schoentjes begon een aantal jaar geleden en inmiddels is het hele huis besmet met het Toms virus. Ik was dan ook super blij toen ik bij Footway nieuwe schoenen mocht uitkiezen en wist meteen waar ik voor wilde gaan. Mijn Toms waren aan vervanging toe en ook Isa wilde voor de zomer wel een paar. Zo gezegd, zo gedaan! Wij gingen Twinnen met Toms!

Op mijn blog schreef ik al eerder over het toffe concept van Toms. Voor elk item wat je van Toms koopt, geven zij een nieuw paar een kind wat het goed kan gebruiken. One for one, is ook wel hun motto. Het leuke van het merk vind ik dat ze echt allerlei gave dingen verkopen en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Denk aan vrolijke printjes, streepjes, verschillende materialen en ga zo maar door. Ook voor kinderen en mannen hebben ze toffe designs. Zo kun je je hele gezin in de Toms steken.

Isa koos een paar groene canvas Toms uit de Venice collectie. Dit een een collectie vol Classics met het originele suede voetbed. Dit voetbed zat ook in mijn allereerste paar Toms, maar helaas in de nieuwe niet meer. Tegenwoordig zit in een standaard paar Toms een soort foam voetbed. Die is er makkelijk uit te halen, maar persoonlijk vond ik het leren voetbed fijner. De Venice collectie heeft dit dus nog!

Ik ging voor een paar lichte Toms. De kleur ligt een beetje tussen grijs en blauw in. De stof is een stuk soepeler dan de canvas schoenen en met mijn bredere voet (zwangerschaps souveniertje) is dat fijn. Toms zien er heerlijk comfortabel uit en dat zijn ze ook. De ideale paar schoenen voor een relaxt gevoel. Ik zou er geen kilometers op lopen, en als je dat wel van plan bent zou ik de stevige canvas Toms kiezen, maar ik houd het er prima een dagje op vol.

De bovenste Toms heb ik dus van Footway ontvangen, maar de peuter en Dian hadden ook nog een paar zomerschoenen nodig. De Toms voor kinderen hebben een klittebandje waardoor ze makkelijk aan te trekken zijn maar waardoor ze ook wat strakker te trekken zijn, mocht dat nodig zijn. Dian ging voor dezelfde Toms als ik, maar dan in het lichtblauw. De Toms familie is weer compleet!

Toms zijn verkrijgbaar bij o.a. Footway, waar ze overigens nog veel meer toffe merken verkopen. Voor Toms betaal je gemiddeld zo’n €40 a €50, maar je kunt ze ook regelmatig nog leuker afgeprijsd vinden! 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 thought on “Twinning met Toms”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *