Winactie

December Winactie #7 Win jouw gepersonaliseerde telefoonhoesje + mok! – GESLOTEN!

banner2

Vandaag weer eens een niet-beauty of -fashion gerelateerde winactie! Met deze winactie gaan we even lekker creatief wezen. Je mag namelijk je eigen iPhone- of Galaxy S4 hoesje en mok ontwerpen in samenwerking met Picturista en GoCustomized! Super leuk, voor jezelf, je blog of als cadeautje. Winnen? Lees dan gauw verder!

Hoe leuk is het om een eigen gepersonaliseerde mok te hebben? Bij Picturista kan je een mok bedrukken helemaal in jouw stijl. Je kunt kiezen voor foto’s van je Instagram- of Facebookaccount of ze rechtstreeks vanaf je computer uploaden. Mij lijkt het zeker nog eens leuk om een iPhone hoesje te bedrukken in de stijl van mijn blog. Helaas, deze mogelijkheid gaat aan mijn neus voorbij, hij is namelijk voor jullie!

iphonehoesje

Ziet er toch super tof uit?! :D 

Goed, ik mag dus een (iPhone 4/5 of Galaxy S4) telefoonhoesje én een mok weggeven aan één van jullie! Meedoen is heel simpel!

Wat moet je doen om kans te maken op het hoesje én de mok?

De winactie loopt t/m 5 januari en is open voor Nederlandse deelnemers. Na 5 januari neem ik via email contact op met de winnaar! Good luck! 

handtekening

17 thoughts on “December Winactie #7 Win jouw gepersonaliseerde telefoonhoesje + mok! – GESLOTEN!”

 1. Erg leuk!!
  Wel jammer dat het niet S3 is :(
  Maar zo kan ik mijn zusje blij maken met een verassing :)
  Ik heb picturista geliked op facebook (justnailpolishes justnailpolishes)
  En jou volg ik al een hele tijd op bloglovin :)

  x

  1. Leuk dat je mee wilt doen, helaas is deze actie al enige tijd verlopen. Er loopt nog wel een winactie waarbij je kans maakt op de Essence Superheroes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge