Zwangerschap

Zaterdag Mamadag | De 20 weken echo ♥ Gender Reveal!

4

Afgelopen woensdag was het eindelijk zo ver, de lang verwachte 20 weken echo! Met gezonde spanning gingen we tegen het eind van de middag richting de huisarts met de hele familie. Omdat het woensdagmiddag was, konden de kinderen van Pris er ook bij zijn, wat het nog bijzonderder maakte. Natuurlijk was het belangrijkste of alles helemaal goed en gezond was, maar stiekem waren we natuurlijk enorm benieuwd naar die ene vraag; krijgen we een jongetje of een meisje? 

2

De afspraak voor ons liep wat uit, waardoor we uiteindelijk nog een half uur in spanning werden gehouden. Uiteindelijk waren we aan de beurt en mocht ik na een kort praatje gaan liggen. De kids konden er mooi omheen staan en op twee schermen was al snel ons kindje te zien. De check-up zag er helemaal goed uit, alles zat er op en er aan! Aangekomen bij de onderkant, hoefden we met z’n allen niet lang te kijken. Dat was overduidelijk een klein jongetje in mijn buik. Wat een mooi moment, de kids – en vooral Tristan – waren dolblij. Een broertje!

3

Hij maakte het wel wat lastig af en toe, want hij lag letterlijk dubbelgevouwen in mijn buik. Hij keek met zijn hoofdje als het ware tussen z’n knietjes door, een ware gymnast! Na 20 minuten besloot ‘ie dat het welletjes was en strekte hij zich na een flinke trap, flink uit! Ineens lag hij mooi gestrekt waardoor we ons kindje een stuk beter konden bekijken. Grappig ook om te zien, dat de momenten dat hij even flink bewoog met zijn voetjes, ik duidelijk getrap voelde op de plek waar ik nu inmiddels al twee weken flink en steeds harder getrapt wordt. Zijn gezicht en zijaanzicht wilde ons jongetje helaas niet helemaal mooi aan ons laten zien, maar uiteindelijk bracht ‘ie zijn handjes naar zijn mondje en konden we nog een mooie foto bemachtigen zoals je ziet op de echo hierboven. Hij kijkt een beetje van ons weg en als je goed kijkt zie je zijn oortje duidelijk in beeld. Na wat zwaaien en een paar flinke trappen zat de echo er na ruim 25 minuten toch echt op. Wat een intens geluk…

5

We krijgen een jongetje! Een zoon, een stoere kerel in dit vrouwenhuishouden. Zo blij dat alles er goed en gezond uitziet. Blij voor de kids dat ze er een broertje bij krijgen, gelukkig voor Pris die zo uitkijkt naar haar zoon. ‘s Avonds hebben we natuurlijk meteen het goede nieuws aan familie en vrienden vertelt en kwamen er nog een aantal goede vrienden langs voor wat lekkers. Bijzonder om dit met speciale mensen te kunnen delen…

PicMonkey Collage

Een uitgebreide update over mijn zwangerschap de afgelopen weken, volgt volgende week. Maar ik vond de echo en het nieuws te speciaal om daar niet een aparte post over te schrijven. Wat een fijne dag… Ik blijf de komende dagen nog even op mijn blauwe wolk zitten hoor!

People smile and tell me I’m the lucky one,
And we’ve only just begun.
Think I’m gonna have a son.
He will be like she and me, as free as a dove,
Conceived in love.
Sun is gonna shine above.

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

9 thoughts on “Zaterdag Mamadag | De 20 weken echo ♥ Gender Reveal!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *