Bloggen

You Nailed It bestaat 2 jaar en viert feest!

*-*

Eigenlijk ben ik er een paar dagen te laat mee, maar dat mag de pret niet drukken. Afgelopen zondag bestond You Nailed It alweer twee jaar! Twee jaar, wauw! Vandaag geef ik een kleine terugblik en blikken we vooruit op een aantal leuke dingen die gaan komen! Een kleine ode aan mijn twee jarig blog bestaan.

Op 14 december 2012 kwam mijn eerste blogje online, na maandenlang twijfelen. Uiteindelijk is het een van de beste keuzes geweest die ik gemaakt heb.

Wat bloggen mij onder andere gebracht heeft? 

Door het bloggen heb ik een aantal onwijs lieve mensen ontmoet. Niet allemaal in real life, maar dat is zeker nog iets wat ik wel graag wil.
Ik heb geleerd te werken met Photoshop, camera instellingen, HTML (deels) en andere aspecten van het beheren van een website.
Door mijn blog heb ik eindelijk een soort van mijn eigen tijdschrift! Vroeger maakte ik allerlei documentjes in Word waarin ik interviews, artikeltjes en posters maakte.
Ik verveel me nooit! Natuurlijk heb ik wel eens geen zin om te bloggen, maar er is altijd wat te doen. Foto’s maken, bedrijven mailen, artikelen schrijven en ga zo maar door.
Door mijn blog heb ik kennis gemaakt met merken die ik nooit kocht, zou kopen of niet eens kende.
Op mijn blog kan ik mijn ei kwijt, kan ik lekker van me afschrijven en persoonlijke dingen met jullie delen. Ik hield altijd van schrijven en het is heerlijk om dit met anderen te kunnen delen.
Bloggen heeft mij zelfs in zekere zin wat meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb geleerd dat het niet altijd uitmaakt wat anderen denken, dat je moet doen waar jij je goed bij voelt. Ik durf meer, ook al ben ik ook vaak nog best onzeker.

1

De best bekeken artikelen in 2014.

1. Primarks Lekker Foute Kersttruien
2. Uitbreiding schappen Catrice en Essence
3. Kindje op komst!
4. 8 x dingen die mensen zeiden toen ik naar Ameland verhuisde
5. Vandaag is de grote dag! Wij gaan trouwen!
6. Plog | Op Jurkenjacht!
7. Wedding Wednesday | Nog een week!
8. Wedding Wednesday | Snelle foto sneakpeak!
9. Too Faced Boudoir Eyes Palette
10. Essence XXL Longlasting Lipgloss ‘Velvet Rose’

1

Winactieweek!

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle bezoekjes, comments, mailtjes, berichtjes en ga zo maar door. Jullie maken het bloggen nog leuker! Om jullie te bedanken heb ik deze en volgende week vier winacties voor jullie klaar staan. Trefwoorden zijn Make Up Revolution, OPI, Essence, MAC en meer! De eerste winactie komt vanmiddag om 12 uur online. Alle winacties zullen tot 14 januari duren, een maand na mijn officiële blogverjaardag.

Thank you for following me :***

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

17 thoughts on “You Nailed It bestaat 2 jaar en viert feest!”

  1. Wauw zo leuk om te zien en te lezen, van harte topper! En wat bijzonder dat juist de persoonlijke artikelen zo goed gelezen werden <3 Geweldig hoe je bent gegroeid en daar mag je onwijs trots op zijn! Ik zou niet zonder je blog kunnen en willen!

  2. Wooow, heel leuk! Ik heb je blog eigenlijk nog maar heel recent ontdekt, maar ik ben meteen fan :-)! Proficiat met je 2-jarig jubileum ;-)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *