Winactie

Winnen | Set extensions naar keuze via 1001Extensions! GESLOTEN

logo

 

Vandaag heb ik weer eens een hele toffe winactie voor jullie! Om te vieren dat 1001Extensions haar vernieuwde website heeft gelanceerd in Nederland, mag ik één van jullie blij maken met een set extensions. En het leuke is, je hebt keuze uit de gehele webshop! Benieuwd naar het aanbod en de voorwaarden? Lees dan gauw verder!

1001Extensions verkoopt vier verschillende soorten extensions. Zo kun je kiezen voor clips, wanneer je liever niet voor permanente extensions gaat. Clip in extensions kun je dragen wanneer jij daar zin in hebt! Verder verkoopt 1001Extensions ook ring-, keratine- en heatweave extensions voor een permanent resultaat. De extensions variëren in lengte van 38 t/m 56 centimeter en kunnen stijl en gekruld geleverd worden.

haarkleuren

Er is ruim keuze uit verschillende haarkleuren, maar mocht de kleur nou net niet matchen, kun je de extensions zelfs nog kleuren. De extensions bestaan namelijk uit 100% natuurlijk mensenhaar. Wanneer je voor clip in extensions kiest, krijg je een pakket met zeven haarstukken. Eén van 20, twee van 15, twee van 10 en twee van 5 centimeter breed.

PicMonkey Collage

 

Wat moet je doen om kans te maken op één set extensions?

Volg You Nailed It op Bloglovin’.
Laat een reactie achter met daarin:
– Een geldige naam en email adres in de daarvoor bestemde vakjes.
– De link van de set extensions die jij graag zou willen winnen.
– Je haartype; dun – normaal – dik.

That’s it! De winactie loopt t/m 3 juli 2014. De winnares wordt willekeurig gekozen en per email op de hoogte gebracht.Succes!

handtekening

12 thoughts on “Winnen | Set extensions naar keuze via 1001Extensions! GESLOTEN”

 1. ik ben al een tijdje aan het denken over ringetjes extensies omdat ik vrij dun haar heb.’
  En omdat het me heel gaaf lijkt om wat donkerder blond of lichtbruin door mijn haar te laten zetten omdat ik heel licht blond haar heb. Om te testen zou ik graag http://www.1001extensions.nl/56-cm/58-extensies-met-clips-natuurlijk-steil-haar-blond-56cm.html willen winnen. en dan het liefste voor normaal haar. En natuurlijk volg ik je op bloglovin, haha. En nu maar hopen.
  Liefs.
  Jonne

 2. Hiiii!

  Deze winactie is geweldig. Ik zou alles doen (zelfs in een aardbeienpak de stad doorbanjeren) om een set van extensions te krijgen aangezien mijn haar de laatste jaren erg dun is geworden *snik*. He maakt me eigenlijk echt niet uit wat ik zou winnen. Donkerbruin haar golvend. Het lukte niet om de link in mijn bericht te kopieren.

  Maak me blij !!!!

  Xoxo thalys

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *