Winactie

Winnen | Nuxe Relaxing Fragrant Water – GESLOTEN

blogbanner-2

Vanochtend kon je de lovende review over de Nuxe Relaxing Fragrant Water lezen. Dit verfrissende water geeft een heerlijke warme geur en is perfect voor de komende feestdagen. En het leuke is, via mijn blog mag ik zo’n grote luxe flacon weggeven met maar liefst 100 ml. fragrant water! Wat je daar voor moet doen, lees je verderop!

img_0907

Hoe maak je kans de Nuxe Relaxin Fragrant Water?

 Verplicht: Volg Viata via Facebook
Extra:
Volg You Nailed It via een van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Bloglovin’
– Facebook
– Instagram
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en op welke fronten je me volgt/welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

De winactie loopt één week en eindigt maandag 12 december waarna ik willekeurig een winnaar zal kiezen. Per email of pb wordt contact op genomen met deze persoon. 

x Lisanne

10 thoughts on “Winnen | Nuxe Relaxing Fragrant Water – GESLOTEN”

 1. Ik volg jullie beide al op Facebook. Jou volg ik ook op Bloglovin.Ik heb het merk Nuxe pas ontdekt. Nu heb ik zelf een oogcreme aangeschaft en ik zou graag willen kennismaken met Relaxing Fragrant Water, lijkt mij een heerlijk product.

 2. Ik kende het merk nog niet. Maar door jouw omschrijving van dit product lijkt me het heerlijk om te gebruiken als dagelijks geurtje. Wel aanwezig maar niet zo overduidelijk als een parfum.
  Ik heb de verplichte stap gedaan en volg jou ook via Bloglovin en Facebook.

 3. Wat heerlijk! Ik doe graag mee en hoop deze heerlijke verwennerij onder onze kerstboom terug te vinden en uit te mogen pakken. ?
  Kortom, ik doe graag mee. Volgen doe ik via Facebook en Bloglovin’.
  Tevens volg ik Viata op Facebook.

  Groetjes,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *