Nagellak

Yes Love | Neon Speckled G11-2, G11-5 en G11-6

IMG_0740

Save the best for last! Vandaag het laatste deel van de Yes Love reviews! De Neon Speckled lakken zijn razend populair en ware bestsellers bij Yes Love. Ik koos drie snoeperige lakken uit en testte ze voor jullie. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

IMG_0738IMG_0749

Mijn keuze viel op de witte (G11-5) de roze (G11-2) en de pastelgele (G11-6). De Neon Speckled collectie bestaat 12 verschillende lakken. Allemaal hebben ze een gekleurde (sheer) basis met neon glitters erin. De lakken kunnen op zichzelf gedragen worden, maar komen het best tot hun recht als topcoat over een (gelijk gekleurde) basislak.

IMG_0751

Yes Love lakken hebben een prettige dop om mee te lakken en ook het kwastje is prima. Wat breder dan gemiddeld, maar wel recht afgesneden.

Wit (G11-5)

IMG_0742IMG_0959IMG_0953

Om het verschil te laten zien heb ik eerst de witte lak zonder basiskleur aangebracht. Op bovenstaande foto’s zie je twee lakjes. De lak schijnt wat door, wat natuurlijk logisch is, anders zou je de glitters niet meer zien. Je zou de lak kunnen ‘layeren’, ik gok dat hij met 3 á 4 laagjes dekkend is. Persoonlijk heeft dit niet mijn voorkeur, maar het kán wel. Je krijgt dan een soort diepte effect aangezien de glitters van de eerste laagjes wat minder zichtbaar worden.

IMG_0970IMG_0972

Et voila, hier zie je de witte variant over een witte basis (Action) heen. De lak komt hier veel beter tot zijn recht. De neon glitters zijn nu goed zichtbaar en vallen lekker op. Lakken gaat wat lastig, zoals we wel gewend zijn van lakken met veel glitters. Je zou ze kunnen verdelen met een cocktailprikker, zelf breng ik glitterlakken als deze meestal deppend aan.

IMG_0964IMG_0975

De lak droogt vrij snel, waardoor je eventueel snel een tweede laagje zou kunnen aanbrengen voor nog meer glitters. Zelf vond ik dit wel voldoende. Hoe de Neon Speckled lakken er uit zien bij twee laagjes over een basis, zul je straks bij de gele variant zien. Ik vind deze in ieder geval super gaaf en helemaal leuk voor de zomer!

Roze (G11-2)

IMG_0746IMG_1160IMG_1156

G11-2 bracht aan ik over een gelijk roze basislak (Essie Spaghetti Strap). Deze kleur is absoluut mijn favoriet. Na één laagje komt de lak prima tot zijn recht en de combinatie met het zachte roze vind ik erg geslaagd!

IMG_1163IMG_1164

Ook G11-2 is vrij sheer op zich zelf. Deze kleur is ook prima geschikt om zonder basis te dragen. Je krijgt dan een ‘nude’ look met vrolijke neon glitters. De lak droogt vrij snel, yay! Aflakken met een topcoat en je manicure is klaar voor een zomers feestje. Want dat is deze lak, een schattig zomers feestje op je nagels. I like!

Geel (G11-6)

IMG_0744IMG_1116IMG_1121

Tot slot de gele. Hierbij bracht ik eerst een pastel gele kleur van de Hema aan en vervolgens twee laagjes Yes Love. Niet omdat twee laagjes bij deze lak meer nodig is dan bij de anderen, maar om het verschil te laten zien. Zoals je ziet ‘worden sommige glitters bij twee laagjes wat onduidelijker omdat de gele lak deze voor een deel bedekt. Dit geeft wel een leuk diepte effect, maar voor mij niet zo zeer een meerwaarde. Zelf vind ik het mooiste als alle glitters lekker fel naar voren komen.

IMG_1125IMG_1129

De gele lak is het wel dikst qua structuur van deze drie. Daardoor lakt hij wat lastiger en wordt hij zeker bij twee laagjes wat minder egaal. Secuur lakken dus. Deze droogt hierdoor ook wat minder snel dan de andere twee, maar voor alsnog is de droogtijd niet super lang. Ik vind geel leuk tijdens de zomer, het maakt je handen lekker bruin en de neon glitters geven een super effect!

Alle drie de lakken zijn super, ik snap wel waarom ze zo populair zijn. Allen werken ze het beste wanneer je ze gebruikt als topcoat, zo komen de glitters het beste tot hun recht en knalt de kleur ook nog van je nagels af. Je moet dan wel een soortgelijke kleur in je collectie hebben.

Yes Love is te koop bij Cosmetics By Kim en kost €2,- per stuk.

Ben jij na deze drie reviews nou net zo enthousiast over Yes Love als ik? Of heb je gewoon zin om te budgetshoppen? Houd dan morgen You Nailed It in de gaten, want dan maak jij kan op shoptegoed bij Cosmetics By Kim! 

11 thoughts on “Yes Love | Neon Speckled G11-2, G11-5 en G11-6”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *