Winactie

Winnen | De Pink Pupuz Planner

Het is weer zaterdag! En zaterdagen in december betekenen; winnen! Hoewel het momenteel wat rustiger is op mijn blog, blijven we de komende zaterdagen sowieso lekker witacties publiceren. Ook heb ik vanaf vandaag lekker twee weken vakantie dus hoop ik weer even vooruit te kunnen werken voor mijn blog. De komende tijd kun je dus weer wat meer blogjes verwachten; yay! Vandaag laat ik je de nieuwe Purpuz Planner zien én kan jij er eentje winnen!

Begin 2017 schreef ik al een lovende review over de Purpuz. De alles-in-één planner is dat gehele jaar fanatiek gebruikt door mijn vrouw die er enorm fan van was (en is). Het succes van de Purpuz Planner, ontworpen door Clen Verkleij, bleek groter dan verwacht en inmiddels ligt hij voor het derde jaar op rij in vele boekhandels en online shops. Naast de grijze variant is er nu ook een roze exemplaar. En drie keer raden wie daar héél blij van wordt. ;)

Agenda’s die meer zijn dan enkel een agenda zijn hot. Het zijn hele werkboeken, planners en agenda’s in één. De Purpuz Planner is daar een mooi voorbeeld van. It’s all in the name; werken naar jouw Purpuz, jouw doel. Wij Nederlanders beginnen het nieuwe jaar altijd met veel goede voornemens. Hoe groot of klein jouw doel ook is. Hoe concreet, persoonlijk of juist op zakelijk vlak… De Purpuz Planner kan jou ondersteunen in het toewerken naar jouw doel.

De Planner werkt met 8 tools:

 1. De Purpuz map helpt je om je dromen te visualiseren;
 2. De Purpuz matrix helpt je om je dromen te ordenen;
 3. Het Purpuz plan helpt je om je doelen op te delen in stappen;
 4. Het Purpuz pad helpt je om je doelen te voorzien van tijd en volgorde;
 5. De maandplanning geeft je structuur en overzicht;
 6. De weekplanning geeft je jouw dagelijkse to do’s;
 7. Dagreflectie laat je stilstaan bij wat goed ging en waar je in kunt groeien;
 8. Vragen aan jezelf laat je stilstaan bij afgelopen maand, het heden en de toekomst.

Naast al deze mooie extra’s, is het stokpaardje van deze planner toch wel de mooie en overzichtelijke weekindeling. De horizontale weekindeling geeft ruimte om geordend te plannen en daarnaast is er ook gedacht aan lijstjes en is er ruimte voor creativiteit. De weekindeling heeft niet veel poespas, waardoor het clean en overzichtelijk oogt. Elke week vind je een quote die je op de één of andere manier aan het denken zet. Daarnaast vind je in de planner ook prachtige foto’s, zeker een pluspunt!

De Purpuz Planner 2019 is verkrijgbaar in het roze en grijs en gaat vanaf €34,99. Hij is te koop bij Purpuz, Bol of bij verschillende boekhandels.

Mijn andere review lees je hier

Hoe maak je kans op de Pink Purpuz?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
♥ Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

De komende weken komen er meerdere winacties online. De acties lopen op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Purpuz winactie loopt t/m 4 januari. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

 

19 thoughts on “Winnen | De Pink Pupuz Planner”

 1. Wow, wat een mooie en handige agenda, en laat mij nou nog geen agenda voor 2019 in huis hebben. 😃 Met deze mooie agenda zal ik wel aan mijn doelen willen werken. 💜
  Ik volg via Facebook

 2. Wow, dat ziet er een mooie en praktische planner uit! Ik waag heel graag een kansje om dit prachtexemplaar te winnen. Ik volgde je al op Facebook, Twitter en Instagram!

 3. Ja geweldig ik doe mee
  Volg je op Facebook als Jessica Jill John leidner gedeeld en getagt
  Twitter en vrienden getagt
  Én Instagram
  bloglovin
  Youtube

  Én hele fijne feestfagen veel liefs

 4. Wow, deze planner ziet er echt super tof uit. Toevallig was ik vorige week aan het zoeken naar een planner die bij mij past (drukke baan), maar deze was ik nog niet tegengekomen. Dit is precies wat ik zocht. Ik volg je overal :).

 5. Hi,
  Deze planner is helemaal mijn ding. Pink is ten eerste al mijn kleur. Ik werk graag met planningen omdat het me helpt, om alles gedaan te krijgen in het drukke dagelijkse leven. Ik ben pas zelfstandig een zaakje begonnen waardoor ik niet anders kan dan alles goed in te plannen. Buiten het werk dan ook nog tijd maken voor sport, kapper, vriendinnnen 💖
  Heel graag maak ik kans op deze toffe planner 🙏🍀

  Liefs Joyce

 6. Wat heb je tot nu al leuke acties! Ik blijf je in de gaten houden! Leuk leuk! Ik heet op Facebook Claudia Diependaal, op Instagram Diependaal en op Twitter Clautje35!

  Groetjes Claudia!

 7. Ik wil heel graag kans maken op deze mooie Purpuz planner💖! In 2019 begin ik mijn eigen bedrijf gericht op persoonlijk leiderschap. Een bedrijf vanuit mijn passie en mijn hart. Deze planner past daar helemaal bij. 🙏

  Ik volg je via facebook, twitter en instagram.

 8. Ik wil heel graag kans maken op deze mooie Purpuz planner💖! In 2019 begin ik mijn eigen bedrijf gericht op persoonlijk leiderschap. Een bedrijf vanuit mijn passie en mijn hart. Deze planner past daar helemaal bij. 🙏 (Ik doe mee via alle kanalen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *