Winactie

Nieuwjaars bloghop ★ Win Essie ‘Satin Slipper’ & ‘At the Barre’

De feestelijke winactiemaand is in december natuurlijk ten einde gekomen, maar dat betekent niet dat er geen leuke acties meer verschijnen! Om het nieuwe jaar feestelijk te beginnen hebben Celine van The Beautyboulevard en Tessa van Daily Inception een Nieuwjaarsbloghop georganiseerd. Dit betekent dat je in de eerste week van januari elke dag bij een vijftal leuke blogs toffe prijzen kan winnen. Wat de bloghop precies inhoudt en hoe je kans maakt op deze hele fijne Essie lakjes, lees je in deze blogpost!

Een bloghop?

Yup, een bloghop! Een bloghop is een onwijs tof initiatief voor zowel bloggers als lezers. Grote kans dat jij via de blog van Emma of Daphne bij mijn blog uit bent gekomen. Zij doen namelijk ook mee met deze bloghop en via mijn blog ‘hop’ je straks weer door naar een volgende leuke winactie.

Wat kun je winnen?

Bij mij maak je vandaag kans op deze twee prachtige lakken uit de Essie Gel Couture Ballet Nudes 2017 collectie. Zelf heb ik deze twee kleurtjes ook en bij een leuke actie besloot ik er nog twee extra mee te nemen. Eigenlijk waren ze bedoeld voor de winactiemaand, maar onverwacht had ik al genoeg acties klaar staan. Komt dat nu even goed van pas! Een review van deze twee lakken komt trouwens nog online, maar mocht je nieuwsgierig zijn, kun je hier alvast de swatches bekijken.

Hoe maak je kans op deze mooie lakjes?

♥ Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Deze winactie loopt t/m 14 januari. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Wanneer je mee doet aan de winactie, ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.

Klaar voor de volgende winactie?

Goed, als je mee gedaan hebt met deze leuke winactie, dan ga ik je nu doorsturen naar Eva van MissDudeBlogging. Eva blogt sinds een paar maanden en heeft een super gezellig blog over van alles en nog wat. Zij heeft vandaag ook een toffe actie voor jullie klaar staan! Zorg er dan ook voor dat je morgen (5 januari) even een kijkje neemt op de blog van Kimberly van MomOnTop, ook zij heeft dan een fijne winactie voor jullie.

 

40 thoughts on “Nieuwjaars bloghop ★ Win Essie ‘Satin Slipper’ & ‘At the Barre’”

 1. Wauw…..
  Prachtige kleuren 😍 en ik doe heel graag mee met deze leuke winactie👌
  Op al je soc.med.k. volg ik je.
  Laat ik een reactie achter waar jij deze winactie hebt geplaatsd, like, love en save ik de foto ervan en de tweet zal ik net als op bloglovin waar ik je ook volg een hartje geven, dit zal ik ook doen net als op instagram.
  Mijn em. heb ik vermeld in de spec. balk ervoor.

  Bl.: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 2. Prachtige kleurtjes! Ik doe graag mee. Ik volg je op Facebook (waar ik dit bericht heb geliked en gedeeld en vriendinnen heb getagd) en op Instagram (like op het berichtje gegeven).

 3. Ik volg via Facebook en instagram…. Via Marstyle nu bij jou blog gekomen. En wat ik zo leuk vind is dat ik een 8 jarige dochter heb met dezelfde naam. Die horen we niet zo heel vaak. Ik loot graag mee voor deze mooie kleurtjes nagellak. Ik denk dat mijn dochter deze ook wel een keertje op haar nageltjes wil.

 4. Wauw supermooie nagellakjes! Ik doe graag mee met de winactie omdat ik nog geen nude lakjes in mijn stash heb. Ik volg je op Faceboook, Insta, en Twitter! Ook natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar! <3

 5. Wat een leuke hop is dit toch weer; goede start van het nieuwe jaar :-) ik doe graag mee en volg via fb en ig. liefs melissa

 6. Wat een gave kleuren! Mooie start zo aan het begin van het jaar! Ik volg je op FB en Bloglovin, ook heb ik het gedeeld op G+.

 7. Leuke kleurtjes, deze vinden mijn tweelingdochters Sterre en Nikki ook geweldig leuk!

  Volg je op facebook, instagram (mirremeid) en twitter (hellingmnm)

 8. Gaaf zeg…ik doe graag mee! Ik ben ook fan van essence..mooie oroducten en een super schappelijke prijs. Ik volg je op FB en IG

 9. Wat een prachtige kleuren! Ik ben verliefd en klaar voor de lente als ik ze win erg leuk
  De beste wensen trouwens ik volg he overal op social media.

 10. Wat een mooie lakjes, als nagellak fan zijnde doe ik zeker mee!
  Ik volg je op instagram en heb de pagina geliked op facebook! Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *