Winactie

Winactie #3 | Koeka Ledikant Deken

blogbanner-3

Vandaag heb ik een super toffe winactie voor alle (aanstaande) mama’s onder mijn lezers! Ik mag namelijk een heerlijke en prachtige ledikantdeken van het merk Koeka weggeven. Als je nog niet bekend bent met dit mooie merk of wanneer je graag mee wilt doen met deze fijne give-away, dan raad ik je aan om gauw verder te lezen!

bestand_000

bestand_003

Koeka is van oorsprong een Nederlands kledingmerk. Vanaf de start maakten de kenmerkende badstofproducten, zoals het speendoekje, de omslagdoek met buidel, de babydeken en de commode-overtrek met losse lap, deel uit van de collectie. Deze vaste collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten en kleuren. Daarnaast ontwerpt Koeka jaarlijks een wisselende zomer- en wintercollectie. Voor haar basiscollectie maakt Koeka nog steeds veelvuldig gebruik van badstof. Ook wafel en canvas zijn populaire stoffen. Voor de voering wordt veel gebruikt gemaakt van flanel en teddy.

bestand_007

bestand_004

Wanneer ik aan Koeka denk, denk ik aan de heerlijke teddystof en prachtige wafeldekens. Deze zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten te krijgen. De ledikantdeken is 100 bij 150 cm, en dat is groter dan ik in eerste instantie dacht. Deze deken past perfect in de ledikant (met bijvoorbeeld een ledikantlaken) maar is wanneer de kindjes ouder zijn ook nog heerlijk als extra deken op bed of lekker op de bank. De teddystof maakt deze deken onwijs knuffelbaar. Ik wil ‘m ooook!

Deze Silver Grey Koeka ledikantdeken komt van de webshop Bedsupply en kost €74,95 (100 x 150 cm). Maar je kunt ook heel gemakkelijk kans maken om er één te winnen….

bestand_005

Hoe maak je kans deze Silver Grey Koeka ledikant deken?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Bloglovin’
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en op welke fronten je me volgt/welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

De winactie loopt tot 31 januari waarna ik willekeurig de winnaars van de winactiemaand zal kiezen. Per email of pb wordt contact op genomen met deze persoon. 

x Lisanne

samenwerking

41 thoughts on “Winactie #3 | Koeka Ledikant Deken”

 1. Oooooo, super! Deze kan ik heeeeel erg goed gebruiken en ik ben dol op Koeka. Ik volg je op BL en volg je via Twitter en Facebook. :)

 2. Ik doe graag mee aan de winactie om een vriendinnetje blij te maken die net zwanger is. Ze had net alle baby spullen weg gedaan toen zich een wonder voordeed. Ik volg je op twitter en instagram!

 3. gaaaf! Ik doe graag mee voor het kindje in mijn buik! Wij maken de babykamer zwart, wit, grijs en oker! Dus deze deken zou er super bijpassen! Ik doe graag mee! Ik volg je op Facebook en Bloglovin

 4. Wat een gekke prijs, en mooie kleur! Ik doe mee voor mijn kleine meissie van 7 weekjes oud. Een Koeka deken staat nog op mijn verlanglijstje, maar is best wel prijzig… Deze winnen zou mij dan ook über blij maken! Ik volg je op Bloglovin en Facebook. Gedeeld met G+

 5. Jaaa wat een top actie. Ik heb zelden zulke positieve verhalen en reviews gelezen over de koeka dekens, dus kan niet anders dan dat ik ook zo’n dekentje nodig hebt voor de kleine jongen in april! Keep up the good work.

  Ik volg je op bl, fb & insta!

  Groetjes, Danielle

 6. Oh wat gaaf, deze zou ik zoo graag winnen! De muren van onze babykamer (20 febr uitgerekend) zijn grijs en daar past deze prachtige ledikantdeken perfect bij! Ik wil mega graag zo’n deken, maar stiekem vind ik het te prijzig. Daarom vind ik het geweldig dat je er eentje weg geeft! Ik volgde je al heel lang via bloglovin. Vanaf vandaag volg ik je ook via Facebook, twitter en instagram!

 7. Wat een ontzettend mooie winacties heb jij hier! Ik doe graag mee voor dit mooie dekentje. Ik volg je (nog steeds ;) ) Via Fb, twitter en bloglovin.

 8. Oh de deken heeft echt een mooie structuur, daar hou ik van <3.
  Ik doe graag mee met de actie en volg je op bloglovin'. Daar heb ik ook dit bericht geloved en gesaved :) (ik heet daar myrmeer)

 9. Allereerst mijn beste wensen!
  Graag zou ik een kansje maken op zo’n prachtig dekentje!
  Ik volg je via Feestboek :)

 10. Super mooi dekentje! Daar kan mijn lieve Fenna heerlijk onder slapen! :D
  Ik volg je via facebook, heb helaas niets anders :)

 11. En aan deze actie wil ik toch ook wel heel graag meedoen… Het materiaal en de kleur vind ik zo mooi! Bij de oudste dacht ik niet zo na over dekentjes enzo maar eigenlijk is het zo ontzettend leuk om ook iets moois in het ledikant te hebben liggen. Ze liggen er, als het goed is ;) , heel wat uurtjes in te slapen. Heerlijk om naar te turen… (Volg je via BL en IG)

 12. Wauw koeka is echt een geweldig merk!! Ik doe dus heel graag mee voor het meisje dat we eind deze maand mogen verwachten <3 ik volg je via Facebook, bloglovin en instagram.

 13. Graag voor mijn lieve stiefzusje die net 3 uur geleden bevallen is van een gezonde zoon. Ben helemaal klaar wakker deze vroege ochtend. Fijne dag Liefs Wanda

 14. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ik doe heel graag mee :) Een Koeka deken staat op mijn verlanglijstje maar helaas een beetje boven mijn budget (je moet al zoveel kopen ;) )

  Wat leuk om te winnen…..Ik ben aan het duimen. Ondertussen LIKE ik je natuurlijk ook op Facebook, volg ik op Twitter, Bloglovin en Instagram….(Sabine Flothuis)

  #fingerscrossed

 15. Ik doe graag mee voor ons nichtje Tess. Ik heb het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)

  groetjes Linda

 16. Aaaaah, wat geweldig! Ben bijna 20 weken zwanger en vind de producten van Koeka echt prachtig! Ik doe mee met deze té gekke actie! <3 Ik volg je op Facebook en ga je ook volgen via Instagram!

 17. Goedemorgen! (nog nét)

  Ik lees al een tijdje undercover mee, zonder reacties… Maar je winacties van de laatste tijd hebben me over de streep getrokken: ik ga tóch maar reageren, je weet tenslotte maar nooit toch? :)

  Ik doe gráág mee met deze winactie! Zou super zijn voor ons pleegwondertje! <3

  Volgen doe ik je via alle social media, ik heb alleen geen snapchat, maar jij ook niet toch?

  Ga zo door!!! Ik ga aan nog een paar winactie meedoen! :D

 18. Wat een schattig dekentje.
  Leuk voor op het bedje van mijn jongste kleindochtertje.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.
  Krijg je bericht als je gewonnen hebt?

 19. Ik volg je alleen niet op bloglovin (maar dat is meer uit zelfbescherming dan desinteresse… iets met anders blijf ik aan het lezen en tijdgebrek)
  In april komt spruit nr 2 en ook voor hem/haar zou een mooi warm dekentje gewenst zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *