Winactie

Win | OPI Hawaii minipack! – GESLOTEN

Sinds begin dit jaar ben ik de 600 Bloglovin’ volgers gepasseerd. Dit heb ik nog helemaal niet met jullie gevierd dus is het tijd voor een nieuwe winactie! Hoewel de OPI Hawaii collectie pas vanaf volgende week officieel in Nederland verkrijgbaar is, heb ik al wel het OPI minipack voor jullie weten te bemachtigen vanuit de VS! De vorige minipack winactie van OPI was en groot succes, dus tijd voor een nieuwe ronde!  Wil jij kans maken op deze toffe collectie, lees dan gauw verder wat je moet doen!

Wat moet je doen om kans te maken op de OPI Hawaii Minipack? (+ 1 entry)
♥ Volg You Nailed It op Bloglovin’
♥ Like de You Nailed It Facebookpagina
♥ Laat een reactie achter onder deze post waarin je vermeld dat je meedoet en welke (extra) stappen je hebt ondernomen om kans te maken. Zorg er voor dat je een geldig email adres invult in het daarvoor bestemde vakje, anders kan ik geen contact met je opnemen mits je gewonnen hebt.

Wat mag je doen om extra kans te maken?
Volg mij op Instagram (+ 1 entry)
♥ Deel de winactie openbaar met je vrienden op Facebook door middel van het knopje ‘delen’ onder aan deze pagina. (+ 1 entry)
Volg mij op Twitter en deel de winactie met jouw volgers. Klik hier om te tweeten. (+ 1 entry)

De winactie duurt de hele maand februari 2015. De winactie is open voor Nederlandse en Belgische deelnemers. Na de tijd wordt per email contact opgenomen met de winnares!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

31 thoughts on “Win | OPI Hawaii minipack! – GESLOTEN”

 1. Gefeliciteerd met je 600 volgers! Je timmert hard aan de weg, top!! Lekker zo door blijven gaan. Waag graag een kansje op deze mini’s.
  Ik volg je op alle social media kanalen:
  * Twitter (heb je winactie getweet @MTerveer)
  * Instagram (acc naam is nailtalk)
  * Bloglovin’
  * Facebook (prive acc Miriam Terveer zowel als Nailtalk, op prive acc gedeeld openbaar en jou getagd!)

  Fingers crossed :-D
  xxxxx

 2. Wauw, gefeliciteerd met al je volgers!
  Ik doe heel graag mee met deze winactie en heb alles gedaan wat nodig is om kans te kunnen maken op deze geweldige prijs.
  Ook de extra’s heb ik gedaan.
  Op bl. volg ik je al: chucky1012

  Ook op instagram: chucky1012

  Op twitter heb ik hierover getweet: @chucky1012

  Je fb pagina lik ik allang en heb ik dit geshared: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Mijn em heb ik vermeld in de daarvoor bestemde balk.

  Xoxo

 3. Wauw wat een mooie kleuren! Ik doe graag mee met deze winactie (:
  Ik volg je al op bloglovin’ met de naam Kirsten Ooms ook op FB en deelde het bericht. Ik volg je op twitter met de naam itruelyme en tweette!
  Ook volg ik je al op instagram met de naam itruelyme (:

  Super leuke winactie!

 4. Ik heb alle nodige stappen gedaan, ook die om extra kans te maken! :-)
  Dit ziet er namelijk echt een leuk setje uit! :-) Oh en natuurlijk nog gefeliciteerd met het behalen van 600 volgers! :-D

  Veel succes iedereen! :-)

 5. Jeeej, gefeli met deze mijlpaal meid! Op naar de volgende hihi.
  Wat een superleuke actie, en wat een mooie kleurtjes! Ik heb wel zin om wat in de sfeer van hawai te komen, lekker zonnetje erbij haha.
  Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetjes ilsiee

 6. leuk, ik doe heel graag mee. Ik volgde je overal al en heb geliked en gedeeld op facebook, getweet op twitter ….nu maar duimen.. Nog gefeliciteerd met je 600 volgers..

 7. Gefelicieerd met je mooie 600+ volgers mijlpaal, iedere keer een stapje omhoog is toch zo gaaf! Ik ben je nu ook gaan volgen, net als de Facebook pagina & Instagram. Met deze lakjes zijn mijn nagels helemaal lente proof, ik ben zo dol op mooie kleuren op de nagels <3

 8. Oeh gaaf ik doe mee. Ik heb nog niks van OPI dus ik wil het graag eens proberen… Ik heb alle stappen gedaan die moesten en die mochten om maximaal kans te maken. <3 <3 <3

 9. Wat leuk! Gefeliciteers met de 600 volgers! Ik doe graag mee. Ik volg je op Bloglovin, Facebook en heb het bericht gedeeld(Lotje Janssens). Ook volg ik je op Instagram (Beautybylj) en op Twitter en heb ik getweet! (Bolleke08) x

 10. Aaah ik wil dit setje zó graag! Echt een prachtige collectie waar ik super benieuwd naar ben.
  Ik heb alles gedaan, ook de extra stappen. Op Bloglovin en Facebook heet ik Fabiënne Otten. Instagram is @dutchfashioncafe en Twitter @FabienneO.

  Liefs.

 11. Gefeliciteerd met de 600 volgers.
  Wat een prachtige kleuren zeg van OPI.
  Ik doe graag mee en volg/like je op Bloglovin, facebook (shared) & Twitter (tweet geplaatst)

 12. Waaah *doing doing doing! Gefeliciteerd met je 600++! volgers, je maakte afgelopen jaar ook een echte groeispeurt met je blog en ik zie je heel erg groeien (en de kleine ook natuurlijk haha), super!
  Ik doe dolgraag mee en volg je overal, en heb het gedeeld op FB en Twitter!

 13. gefelicteerd met de 600 volgers, wat een aantal,onvoorstelbaar eigenlijk,,,Ik doe graag mee en heb alle verplichte stapjes al een tijdje terug gedaan…Ik volg je onder mijn eigen naam, Petra Krommenhoek Ook heb ik de post gedeeld op facebook…
  ik ga hard duimen, misschien helpt het echt…
  groetjes petra

 14. Leuke winactie! Ik doe heel graag mee :-) Ik volgde je al op Bloglovin en Facebook. Nu volg ik je ook op Twitter en Instagram. Ik heb ook getweet :)

 15. Wat leuk! Ik doe heel graag mee :)
  Ik volg je op Bloglovin’, Facebook en Twitter. Ook heb ik je berichtje geliked op Bloglovin’ en je tweet geplaatst op Twitter ;)

 16. Echt een prachtig setje van OPI. Ik vind de kleuren erg mooi en de lakjes lakken altijd heel fijn van OPI dus ik doe graag mee.
  Ik heb alles stappen gedaan ook de extra dingen onder mijn naam Cheyenne Jansen en op instagram cheyennejansen.

  Groetjes,

  Cheyenne Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *