Accessoires Fashion Favorieten

What’s in my schoolbag

JIPPE'S OUTFITS (4)

Zoals mijn vaste bezoekers inmiddels wel weten heb ik sinds twee maanden een nieuwe baan. Eindelijk zit ik weer in het onderwijs en het bevalt ontzettend goed. Met het hebben van een nieuwe baan, verandert natuurlijk ook de inhoud van je tas. Vandaag geef ik jullie een blik in mijn nieuwe schooltas!

Schermafbeelding 2015-11-12 om 20.55.00

Als docent sleep je natuurlijk de nodige ‘rotzooi’ met je mee. Nu ben ik gelukkig gezegend met een school wat (bijna) alles digitaal doet, waardoor ik het grootste gedeelte met de MacBook Air en iPad Mini werk. Deze gaat dus standaard mee in mijn tas. Ook al werk ik voor het grootste gedeelte digitaal, toch heb ik altijd mijn A5 college blok van de Hema bij me. Handig voor snelle lesnotities en voorbereidingen. Ik ben natuurlijk ook nergens zonder mijn geliefde iPhone 6Plus dus ook deze zit standaard in het voorvakje van mijn tas. Linksboven in de hoek zie je mijn ubergrote en absoluut onpraktische agenda de Happy Planner van Me & My Big Ideas. Maar hij is zó leuk en zo handig dat ik de grootte voor lief neem. Verder draag ik natuurlijk mijn Fab. portemonnee mee, nog steeds een grote favoriet! En daarbij natuurlijk een gevulde etui vol met fijne fineliners van de Hema. Tot slot kan ik niet zonder mijn Waterbobble en Blistex lippenbalsem!

De gave tas is van Burkley en kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn lief. Hij kost €99,95 en is onder andere te koop bij Marington, waar je terecht kunt voor allerhande tassen en rugzakken. Voor een uitgebreid overzicht van bovenstaand genoemde items verwijs ik je graag naar mijn Polyvore!

x Lisanne

Wat draag jij standaard met je mee?

samenwerking

2 thoughts on “What’s in my schoolbag”

 1. Ik hoop dat de nieuwe baan je goed bevalt!
  Fijn om een nieuwe post van je te lezen!
  Leuk om te zien wat je zoal meeneemt naar je werk.
  Ik heb altijd papieren zakdoekjes bij me en antibacteriële handzeep.
  Maar ook soort wetties.

  Fijne dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *