Trouwen

Wedding Wednesday | 1 jaar getrouwd!

3Wauw… Vandaag ben ik alweer één jaar getrouwd met de vrouw, de liefde, van mijn leven! Alweer acht jaar samen. Vorig jaar, op 1-4-’14, hadden we samen met de liefste mensen werkelijk één van de mooiste dagen van ons leven. Afgelopen jaar is er veel gebeurd. Met als hoogtepunt natuurlijk dat we alweer zes maanden zwanger zijn van ons kindje! Vandaag blik ik kort terug op ‘onze’ dag, incl. een aantal “nieuwe” foto’s!

12 We sliepen de laatste nacht voor onze bruiloft lekker wel samen, maar ‘s ochtends gingen we apart. Vooral ik vond het toch wel bijzonder om door Pris te worden opgehaald en niet te weten wat ze aanhad en anders om. En tja, als het je dan bevalt wat je ziet… Dan kijk je dus ZO! Haha.

10154478_664725853575711_1667607047_n 10177360_666522116729418_378761302_n Vervolgens gingen we eerst met mijn vader op pad om een paar foto’s te maken. Twee weken voor de bruiloft kregen we als verrassing een ‘echte’ fotograaf, maar alsnog wilden we ook graag met mijn vader op pad. En zeg nou zelf, die maakt toch ook fantastische foto’s? Hij heeft alle vier bovenstaande foto’s gemaakt.

4 5 6Na de lunch gingen we op pad met Jantina, de fotograaf die we ‘cadeau’ kregen van onze vrienden tijdens ons vrijgezellenfeest. Ze maakte geweldige foto’s van ons op de dijk en het strand en wist mijn trouwring ook nog op de gevoelige plaat vast te leggen. De middelste foto hangt inmiddels mega groot in onze woonkamer. Hij is geweldig!

78Na de fotoshoot gingen we richting de kerk, waar de huwelijksvoltrekking plaats vond. Op bovenstaande foto hadden we net het ‘ja-woord’ gegeven. Een bijzondere en één van mijn favoriete foto’s. Wat een geluk. ♥

1970420_664527926928837_1873809916_nNa de huwelijksvoltrekking zijn we heerlijk samen geweest met familie en vrienden en hebben we ‘s avonds nog een fantastisch feest gehad. De volgende ochtend werden we wakker in een heerlijk hotel met prachtige herinneringen (en wat hoofpijn hihi) aan een geweldige dag en avond. Rijkdom!

Afgelopen zondag zijn Pris en ik al heerlijk saampjes uit eten geweest om ons 1 jarig jubileum te vieren. De bovenkant van onze bruidstaart hebben we ingevroren en snijden we vandaag natuurlijk aan samen met de kindjes. Vanavond gaan we lekker met zijn vijfjes gourmetten en gewoon lekker genieten. Ook heb ik al een prachtig cadeautje gekregen van Pris, maar die kan ik jullie pas laten zien als ons kleintje geboren is. ;) Dus die houden jullie tegoed.

Wil jou nou nog eens terug lezen in alle post over de (voorbereidingen van de) bruiloft? Klik dan even hier

handtekening

9 thoughts on “Wedding Wednesday | 1 jaar getrouwd!”

  1. Oh is het alweer een jaar geleden joh?! Ik kan me alle voorbereidingen en leuke blogjes en spannende dingen nog goed herinneren, heerlijke tijd was dat voor jullie! En nu natuurlijk nog meer genieten ook straks met de kleine erbij.
    De foto’s spreken voor zich , ik vind ze stuk voor stuk echt prachtig. En ook de kinderen staan echt te genieten, leuk om te zien!

  2. Gefeliciteerd met jullie jubileum! Je vader heeft echt prachtige foto’s gemaakt. Heel toevallig dat die lieveheersbeestjes er zaten toen je de foto van de ring maakte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *