Home

Waxmelts van The Beauty Bakery en In De Watten

Fotor1220140328

Helemaal in de winter ben ik dol op kaarsen, oliebranders en geurstokjes. Al van jongs af aan brand ik kaarsjes en sinds ik op mezelf woon, vind ik het heerlijk om oliebrandertjes aan te steken. Meestal gebruikte ik van die etherische oliën die je tegenwoordig overal kunt kopen, maar sinds kort heb ik een nieuwe verslaving; waxmelts!

IMG_9800 IMG_9799

Waxmelts heb je in allerlei geuren en kleuren. Het zijn als het ware geurkaarsjes maar zonder lont. Wax melts worden gemaakt van sojawas. Zelf brand ik momenteel graag de ‘echte soy wax melts’ van The Beauty Bakery en In De Watten. Persoonlijk vind ik ze een iets subtielere en aangenamere geur afgeven dan de geurolie die je bijvoorbeeld bij de Action koopt. Ook verdampt het niet, waardoor het dus niet ‘droog kookt’ zoals je vaak met (vergeten) geurolie ziet.

IMG_9802 IMG_9804

Momenteel heb ik vijf waxmelts van The Beauty Bakery, ook wel ‘home scents’ genoemd. Alleen Baby Powder en Baby’s Room zijn nog onaangebroken, de rest heb ik al meerdere keren gebruikt. Meestal schep ik er een klein stukje uit met een theelepel en laat ik die in het oliebrandertje smelten. Het leuke aan waxmelts is ook dat je de geuren zelf samen kunt stellen door verschillende melts bij elkaar te gooien. Favoriet is Comfort Zone een hele frisse ‘cleane’ geur met een klein vleugje kruiden er door. Af en toe doe ik daar een beetje Sweet Dreams bij welke perfect matcht. De geur is ook vrij ‘clean’ maar net is poederiger waardoor je helemaal in de zevende hemel komt.

IMG_9810 IMG_9811

Door een ruil heb ik ook nog twee melts van In De Watten, een webshop die helaas niet meer bestaat. Mijn absolute favoriet is Home Sweet Home een heerlijke spicy geur die me doet denken aan kaneel en speculaasjes. Perfect dus voor de winter! Riceflower & Shea voeg ik zo nu en dan toe om de geur wat neutraler te maken.

PicMonkey Collage IMG_9817

Heerlijk vind ik het, om m’n huis lekker te laten ruiken door middel van deze schatjes. Ze staan standaard op ons bijzettafeltje gezellig in hun doosje, klaar om gebrand te worden! Wil jij nou ook zulke leuke waxmelts om je kamer te hullen in heerlijke geuren? Kom dan zondag even terug, dan geef ik namelijk 10 wax melts naar keuze weg!

De waxmelts of home scents van The Beauty Bakery kosten €1,90 per stuk en zijn er in allerlei heerlijke unieke geuren!

handtekening

16 thoughts on “Waxmelts van The Beauty Bakery en In De Watten”

  1. Ik heb ze nog nooit gebruikt, maar ga het zeker doen, want de geurolie die ik heb valt erg tegen, je ruikt heel weinig ervan en voor je het weet is het water alweer verdampt, ik blijf bijvullen. Tijd voor iets anders dus wax-melts.

  2. Oeh, heerlijke wax melts heb je! Ik brand ook erg graag waxmelts! Ze geuren lekker de hele ruimte en inderdaad, ze koken niet droog als je ze even vergeet (want ja, dat gebeurt iedereen wel eens denk ik zo, mij in ieder geval wel ;))
    Zo jammer dat In de Watten niet meer is, want ze hadden heerlijke waxmelts! Ook ik heb er gelukkig nog weten te bemachtigen door een ruil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *