Nailart

Videotutorial: Black ’n Brown Valentine

banner

Vandaag heb ik alweer de laatste Valentijnstutorial voor jullie. Dan ben ik persoonlijk ook wel een beetje klaar met al die hartjes. Roze en rood had ik ook wel gezien, vandaar dat ik vandaag een meer ‘klassieke’ hartjestutorial maakte met bruin en zwart, die ook prima voor een andere gelegenheid kan! Kijk je mee?

Nog vier dagen voor Valentijn. Ben jij er al klaar voor? ;) In de tutorial laat ik jullie zien hoe je heel gemakkelijk grote en kleine hartjes op je nagels kunt zetten met behulp van een dottingtool. Wederom was ik weer te ongeduldig en lakte ik mijn mooie nageltjes al af met een top-coat voor het écht helemaal droog was. Resultaat? Wat kleine streepjes hier en daar. Helaas…

Verder is de belichting in de video niet optimaal. Helaas had ik dit pas door tijdens het editen en was ik te lui om het  filmpje helemaal opnieuw op te nemen. Boosdoeners zijn ook de donkere lakjes die ik vandaag gebruikte. Hierdoor kun je soms niet helemaal het verschil zien tussen bruin en zwart. Maar het resultaat is duidelijk en ik zal jullie er met tekst doorheen slepen. ;)

Kun je de video niet bekijken of openen? Klik hier!

Gebruikte producten:

IMG_1657

En na veel gepriegel is dit het resultaat:

IMG_1652

IMG_1649

Een hele fijne Valentijnsdag! Houd de site in de gaten, op Valentijnsdag komt er een toffe winactie online!

Klik hier voor de andere Valentijnstutorials!

Wat doe jij met Valentijnsdag?

24 thoughts on “Videotutorial: Black ’n Brown Valentine”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *