Nailart

NOTD | I’ve the blues!

IMG_5969

De Nails Of The Day van vandaag zijn alweer van een kleine week geleden, de oplettende Instagramvolger heeft ze zelfs al gezien, maar toch wilde ik ze even met jullie delen! Toen ik een paar weken geleden een paar blauw/groen getinte lakjes inkocht, zag ik dat ze zó goed matchde dat ze samen gedragen moesten worden! Nadat ik mijn stash had afgestruind voor nog meer bijpassende kleurtjes kwam ik op vijf kleurtjes uit, voor elke nagel één! En, jeej! Mijn natuurlijk nagels krijgen langzaam hun lengte weer terug! Kijk je mee naar het resultaat? 

IMG_5978

IMG_5979

Het idee was om een soort ‘ombre’ effect te creeëren, een kleurverloop van licht naar donker. Helemaal perfect is dit niet gelukt, omdat niet alle kleuren in dezelfde ‘tint’ liggen, maar een geslaagde combi vond ik het wel!

IMG_5973

Op mijn rechterhand ben ik bij de pink met de donkerste kleur begonnen en op mijn linkerhand nét even andersom, bij de duim.

IMG_5975

IMG_5982

IMG_5986

De kleurencombinatie vind ik zeer geslaagd, ik kreeg dan ook veel complimentjes die dag! Super leuk!

IMG_5966

De kleuren die ik gebruikt heb van licht naar donker:

IMG_5970

Dit vind ik een zeer geslaagde combi en een super leuke manier om je nagels net even anders te lakken! Ik ga het zeker nog eens proberen met een andere kleurgroep!

Wat vind jij van deze manier van lakken?

17 thoughts on “NOTD | I’ve the blues!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *