Persoonlijk Tag

Tag | Let’s Get Personal!

large

Laatst werd ik door Danielle van Make Me Blush getagd om de ‘Let’s Get Personal’ tag te doen! Super leuk natuurlijk, tenminste… Ik vind deze tag zelf altijd erg leuk om bij anderen te lezen. Ik was er zelf alleen nog niet aan toe gekomen om hem te doen, de tag van Danielle gaf het laatste zetje. ;) Omdat ik flink aan het vooruit werken ben om jullie ook tijdens onze honeymoon te kunnen voorzien van artikelen, heb ik deze tag al wat eerder ingevuld, dan dat ‘ie online komt. Sommige vragen zijn dus niet helemaal actueel, maar dat zul je vanzelf merken! In deze tag geef ik antwoord op een aantal leuke en persoonlijke vragen, have fun!

Wat hoor je op het moment van schrijven? Niks, het is helemaal stil om mij heen. De honden en kat zijn lui en liggen stil te slapen op hun plaats. Normaal luister ik wel eens muziek onder het bloggen of kijk ik YouTube, maar momenteel is het lekker rustig.

Heb je ergens trek in op dit moment? Eigenlijk heb ik net gegeten, dus echt trek heb ik niet. Natuurlijk heb ik altijd wel zin in lekkers. Zo ben ik dol op pannenkoeken en poffertjes en kan je me altijd blij maken met sushi, hihi.

 .

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen? Dat is een lastige! Tien kinderen? Volgens mij zou ik dat nooit kunnen bolwerken, hahaha. Maar geen kinderen is voor mij ook geen optie, dus doe me dan die tien maar. ;)

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt? Volgens mij niet, maar daar kunnen de meningen uiteraard over verdeeld zijn. Ik kan rustig zonder make-up de deur uit gaan, maar als ik aan het werk moet zul je me sowieso altijd wat mascara zien dragen. Ook werk ik eigenlijk altijd mijn wenkbrauwen bij. Maar op een vrije dag vind ik het ook heerlijk om niet te veel aandacht aan mijn uiterlijk te besteden. Het is maar net waar ik zin in heb, ik kan namelijk ook prima een half uur voor de spiegel staan.

 Favorite place is my make up place

Wat doe jij altijd als je nerveus bent? Eerder beet ik altijd nagels, maar daar ben ik gelukkig al een aantal jaar van af. Velletjes zijn nog wel vaak het slachtoffer en ik zit ook vaak ‘letterlijk’ met mijn handen in het haar. Vreselijk zenuwtrekje vind ik dat, maar beter dan nagelbijten. ;)

Heb je op dit moment een reden om te lachen? Ja! Ik heb, op het moment van schrijven, een heerlijke vrije avond met mijn lief voor de boeg. We zijn lekker samen en gaan zo een filmpje kijken. Ook komt de bruiloft steeds dichterbij, spannend!!!

 Quote

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben? Nee, waarschijnlijk niet. Ik ben er, heel cliché, van overtuigd dat dingen gebeuren met een reden. Hoewel ik alles behalve trots ben op bepaalde dingen die ik gedaan heb of de keuzes die ik soms gemaakt heb, heeft het me wel gemaakt tot wie ik nu ben. Hard op je bek gaan, maakt je soms wijzer.

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst? Heden en toekomst. Natuurlijk denk ik ook wel eens aan het verleden, maar ik kijk liever vooruit. Ik ben blij met mijn leven zoals het nu is. Ik heb een fijne woon- en werkplek met lieve mensen op me heen.

 Quotes

Wat heb je voor het laatst gedronken? Momenteel drink ik een lekker kopje Zonnatura thee. Ik drink graag van die oploskorrels in de smaak Groene Thee Pepermunt Kamille.

Zien mensen jou als optimist of pessimist? Geen idee, ik hoop als een optimist, maar ik kan soms ook behoorlijk pessimistisch zijn. Dit ligt helemaal aan mijn bui, gemoedstoestand en uiteraard de situatie. Maar meestal ben ik optimistisch, dus hopelijk zien de mensen om mij heen mij ook zo.

 : ) :

Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten? Poffertjes, pannenkoeken én sushi! Mmmmmmmm!

Wat doe je morgen? Op het moment van schrijven (21 maart), moet ik morgen gewoon werken en zal ik verder gedurende dag niet zo veel doen. Tenzij ze me overvallen met een vrijgezellenfeest, hahaha. Ik kan er slecht tegen dat ik niet weet wanneer ik die kan verwachten. ;) (EDITIk had gelijk! 22 maart had ik inderdaad mijn vrijgezellenfeest met heel veel cocktails!) Op het moment dat jullie dit lezen, zal morgen dé dag voor onze bruiloft zijn en zullen we een hoop klaarmaken, de laatste dingen regelen en vooral lekker zenuwachtig zijn. Gokje. ;)

 Untitled

Wat is je stemming op dit moment? Ik voel me fijn. Ik ben lekker bij mijn lief en we gaan zo nog een kleine wandeling maken met de hondjes. Verder hebben we een quality-time avond voor de boeg omdat ik lekker vroeg thuis ben van het werk vandaag. Yup, I’m happy!

Ik tag niemand in het bijzonder, aangezien al zó veel leuke bloggers deze tag gedaan hebben! Voel je uiteraard wel vrij om hem over te nemen! ;)

handtekening

10 thoughts on “Tag | Let’s Get Personal!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *