Fashion Home

Bonprix | Weg met dat foute imago!

Het imago van de kleding van Bonprix is over het algemeen niet heel goed.Ik vergeet nooit dat Pris een aantal jaar geleden een personeelsuitje had. Het personeel uit heel Friesland kwam hiervoor bij elkaar en dat zorgde voor bijzonder combinaties wat betreft typen mensen. Pris en haar collega’s keken haar ogen uit en moesten stiekem ook een beetje gniffelen om bepaalde types. Een collega zei gekscherend tegen Pris: “Dit zijn van die mensen die al hun kleren bij Bonprix kopen…” Pris hield wijselijk haar mond, haar hele outfit was gekocht bij…. juist: Bonprix!

Gezien het feit dat we hier op Ameland niet even lekker een écht dagje kunnen winkelen en het aantal winkels toch een klein beetje beperkt is, bestellen we regelmatig onze spullen online. Je kunt hier prima terecht voor alledaagse dingen ook het kledingaanbod is best heel leuk, maar toch mag ik graag even in de online shops neuzen. Een webshop waar wij als gezin regelmatig aankopen doen, is Bonprix. Bovenstaand stukje laat zien dat ze over het algemeen niet bekend staan als webshop met de leukste kleding. Eerlijk is eerlijk, ze hebben ook veel kleding wat ik nóóit zou aantrekken, maar toch wil ik laten zien dat Bonprix ook echt heel veel leuke items heeft. Je moet alleen even goed zoeken!

Als je voor één ding goed terecht kan bij Bonprix. dan is het voor kleding. Persoonlijk ben ik onwijs fan van de leggings die ze verkopen. Ze zijn lekker lang en van goede dikke en stretchy stof. Ik vind het zelf altijd heel vervelend wanneer leggings uitlubberen rond de knieën en dat doen deze dus niet! Verder kopen wij regelmatig jassen bij Bonprix. Ze hebben jassen voor alle seizoenen én in alle soorten en maten. Voor leuke prijsjes kun je hier echt kwalitatief goede jassen scoren! Kleding voor kinderen vind ik bij Bonprix altijd wat wisselend. Maar voor toffe pyjama’s, ondergoed en lekkere vesten kun je er altijd goed terecht.

Wist je trouwens dat Bonprix ook heeeeele leuke woonitems verkoopt? Ik ben daar pas sinds kort achter en heb me serieus vergaapt aan de toffe dingen die ze verkopen. De spullen zijn helemaal hip en van deze tijd. Ze verkopen zelfs mooie kastjes, bedden en andere meubels. Zelf vind ik het witte kastje op wieltjes echt heel erg gaaf en blijft de letter lichtbox absoluut één van mijn favoriete woondecoraties. Yup, Bonprix doet het goed!

Dat Bonprix dus alleen maar “foute” kleding verkoopt is helemaal niet waar! Je kunt hier terecht voor leuke dingen en meestal ook nog voor fijne prijsjes. Je kunt overigens ook regelmatig met korting bij Bonprix winkelen aangezien ze vaak leuke aanbiedingen en kortingscodes hebben.

x Lisanne

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

3 thoughts on “Bonprix | Weg met dat foute imago!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *