Beauty

Sleek | Blush ‘Rose Gold’

IMG_3312

Vandaag laat ik jullie de misschien wel meest besproken blush in beautyland zien. Sleek’s pareltje Rose Gold. Onder beautyliefhebbers ook wel bekend als dé perfecte dupe van één van de populairste blushes aller tijden: Nars Orgasm. Al maanden stond hij hoog boven aan mijn wishlist. Waarom het zo lang geduurd heeft voor ik hem heb aangeschaft, weet ik niet. Maar daar is hij eindelijk! Bereid jullie voor op veel foto’s, want ik kon niet stoppen met schieten bij dit pareltje!

IMG_3310

IMG_3331

Rose Gold zit in een mat zwarte verpakking, welke kenmerkend is voor Sleek producten. De verpakking is stevig en heeft een mooie luxe uitstraling. Op de achterkant staan de ingrediënten vermeld. Bovenaan staat Mica, een stofje van mineralen die voornamelijk gebruikt worden voor zijn reflecterende eigenschappen. In de verpakking zit 8 gram blush.

IMG_3316

Binnen in zit een spiegel die de hele binnenkant in beslag neemt. Mooi! Ik ben fan van de grote spiegels zoals Sleek ze vaak in haar verpakkingen zet. Ideaal voor onderweg bijvoorbeeld.

IMG_3320

Kiekeboe!

IMG_3329

Toen ik de blush binnen kreeg, vond ik hem wel wat kleiner dan verwacht. Grappig, want de blush is absoluut niet klein. Maar door mijn associatie met de Sleek Oogschaduw Palettes, had ik hem onbewust wat groter verwacht. Om de grote aan te geven heb ik de blush op m’n iPhone gelegd.

IMG_3325

Wauw, die kleur! Oudroze, oranje met een warm gouden gloed. Op de bovenste foto zie je de kleur zoals hij is het duidelijkst. Op de onderste foto (met flits) zie je de gouden warme gloed duidelijk naar voren komen.

IMG_3334

IMG_3342

Wat een pigment! Ik moet eerlijk zeggen dat ik lichtelijk schrok toen ik mijn vinger over de blush heen haalde. Zou dit me niet een wandelende roze discobal maken? Eenmaal op de huid aangebracht ziet het er al een stuk subtieler uit, maar wel duidelijk genoeg dat de blush echt opvalt! Helemaal wanneer het licht, in dit geval de flits, er op valt zie je de duidelijke gouden gloed waarom deze blush bekend staat.

IMG_3630

En dan op het gezicht. Ik vind de blush echt onwijs mooi en een super mooie glow geven. Op deze foto draag ik Catrice Photofinish Foundation met Catrice Prime and Fine Highlighter. En natuurlijk Rose Gold! In het echt vind ik hem nog mooier dan op de foto’s die ik gezien heb.

IMG_3314

Tja, Rose Gold is z’n hype meer dan waard. Wat een prachtige blush. Hij brengt fijn aan, de structuur is super zacht en hij blijft goed zitten. De kleur is geschikt voor alle huidtypen en door de goede pigmentatie ook zeker perfect voor de getinte dames onder ons. Ja, Sleek weet me keer op keer weer te verrassen!

Sleek Rose Gold Blush is onder andere te koop in de webshop van Alice&Jo voor een super mooie prijs van €5,50. Ben jij nog op zoek naar een goedkope maar prachtige blush? Dan is deze zeker aan te raden!

Wat is jouw ultieme favoriete blush?

33 thoughts on “Sleek | Blush ‘Rose Gold’”

  1. Ik moet zeggen: hij lijkt best wel op NARS Orgasm! Ik heb deze zelf en deze lijkt echt een goede dupe. Mijn favoriete blush is Angel van NYX! :D

  2. Prachtige foto’s heb je gemaakt! En deze blush heb ik ook, en damn ik moet ‘m echt vaker dragen… wat is hij toch mooi eigenlijk hé?! *zucht*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *