Shoplog

Shoplog | Sans-Online II

banner

Yes, eindelijk weer een shoplog! Al eerder deed ik een bestelling bij Sans-Online, hiervan kon je deze shoplog lezen. Ik was super tevreden over het aanbod, de service en de snelle levering. Reden voor een nieuwe bestelling! Niet zo’n grote, maar ik ben er wel erg blij mee. Kijk je mee? 

Voor ik fulltime in de horeca terecht kwam, droeg ik grotendeels jurkjes. Ik ben er dol op! ‘s Winters met een dikke panty, zomers heerlijk luchtig op een warme dag. Helaas is jurkjes dragen op werkdagen niet zo praktisch, dus is mijn jurkjesliefde een beetje naar de achtergrond verdwenen. Nu het zomer wordt, wil ik weer wat meer jurkjes dragen op mijn vrije dagen!

Op zoek naar leuke exemplaren, kwam ik een hoop mooie jurken tegen op Sans-Online! Wat een aanbod! Ik koos een grijs jurkje van Only.

jurkje

Dit is de Sarah SL Chiffon Dress van Only. Niet een super zomers kleurtje, maar de kleur kan altijd en kan eventueel ook gedragen worden op wat nettere gelegenheden. De stof is van 100% polyester. De jurk bloest een beetje in de taille door het elastiek. Een leuk detail vind ik, dat de jurk aan de achterkant wat langer is dan de voorkant. Hij valt een beetje klein, hij is niet té klein, maar voor het mooie had ik een maatje groter moeten nemen. Maar, ik hoop dat hij binnenkort wél gaat passen… ;)

Prijs: €24,95

Tot slot stuitte ik op een paar armbandjes van Pieces in de Sale. Ik ben dol op Pieces! De armbandjes zijn absoluut niet mijn stijl, maar stiekem vind ik ze super tof.

IMG_3731 armbandjes

De ‘Sasi Bracelet’ set bestaat uit een armbandje met doodshoofdjes, een gebroken witte kralen armband, een spike armband en een soort geweven donkerrode armband. Persoonlijk vind ik de spikes iets te veel van het goede, de doodhoofdjes zijn voor mij al héél edgy. ;) Daarom draag ik ze liever in de combinatie die je rechts zit.

Prijs: van €16,95 voor €5,- 

Dit waren mijn aankoopjes van Sans-Online en ik ben wederom super tevreden. De bestelling was netjes verpakt en gelijk de volgende dag binnen. Heel fijn voor ongeduldige mensen als ik! ;)

Wat wil jij absoluut nog aan je kledingkast toevoegen dit voorjaar?

21 thoughts on “Shoplog | Sans-Online II”

  1. Oh leuk jurkje! Ik vind dat zo gaaf voor de zomer, als de achterkant wat langer is of doorzichtig, heel leuk! Daar ga ik ook nog voor shoppen als het zomer is ;-)

    1. Eerst een paar kilo’s er af. Dan zit het jurkje net iets mooier en voel ik me wat zekerder. ;) Maar, komt in de planning!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *