Shoplog

Shoplog: Action!

banner

Action! Ik houd er van. Onderweg naar ons vakantie adres, gingen we even langs de Action. Shoppingtime!

Eigenlijk ging ik voonamelijk voor de nagellak stripers naar de Action, maar nergens meer te vinden. Mocht iemand ze nog tegenkomen, hoor ik het graag. Verder ben ik goed geslaagd!

IMG_0266

We hadden nog geen shampoo of conditioner mee omdat deze thuis toch bijna op waren. Ik ben dol op kokos en de ‘Pure Coconut’ lijn van Inecto vind ik fantastisch. Daarom kochten we de shampoo én conditioner, ben heel benieuwd! Beide kostten ze 1,99 euro.

IMG_0262

Mijn mascara was ook op en ik kwam deze tegen. Proberen kan altijd toch. Ben benieuwd hoe het werk. Volgt nog een post over! Kostte 3,79 euro.

IMG_0261

IMG_0259

Ik hoor zó veel goeds over de baked eyeshadows van de Action dat ik deze twee quatro’s niet kon laten liggen. Wat een prachtige kleurtjes! Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, maar zal ze binnenkort voor jullie swatchen! Kostten 1,29 euro (!) per stuk.

IMG_0256

Op eBay heb ik laatst valse wimpers gekocht, maar helaas is er vertraging op gelopen en heb ik ze nog steeds niet binnen. Deze kostten 0,89 euro, een mooi prijsje om ze eens te proberen.

IMG_0255

De beste poriënstrips ever! Gewoon heel fijn, gebruik ze regelmatig en ze zijn bijna op. Hier kocht ik twee pakjes van voor 0,99 euro per stuk.

IMG_0253

Deze sponsjes gebruik ik regelmatig voor nailart. Bijvoorbeeld voor het creeëren van een gradiënt effect. Hier komt morgen een videotutorial over! De sponsjes  kostten 0,59 euro.

IMG_0251

Over magnetische nagellak hoor ik verschillende verhalen. Deze lakjes vond ik een prachtige kleur hebben. Dus of ik het magnetische nou wel of niet gebruik, de kleur is (hopelijk) helemaal mooi! 1,49 euro! Komt nog een post van online!

IMG_0247

Als laatste dit stampsetje. Ik heb al wat Konad plates, maar die kosten toch wat meer. Voor 0,99 euro wil ik graag dit alternatief uitproberen!

Dat was het! De komende dagen zal ik vast hier en daar nog wat meer shoppen, wie weet zien jullie dit ook nog voorbij komen. Ik ga lekker badderen met een tijdschrift en daarna heeeeerlijk voor de openhaard!

Nog meer tips voor de Action? Ik heb nu de kans er te shoppen! ;)

5 thoughts on “Shoplog: Action!”

  1. Oh my god, ik verwijd de action omdat ze altijd van die handige dingetjes hebben die je altijd kunt gebruiken! Wat hebben de oogschaduws een mooie chique verpakking gekregen! :) Mooie aankoopjes heb je gedaan zeg!

  2. Action heeft hele fijne spulletjes, als ik iets nodig heb ga ik altijd eerst daar kijken voor ik verder ga zoeken haha, lekker goedkoop ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *