Picture It

Picture It | November ♥ Essie, badeenden, luieren, nagellak uitzoeken.

banner

Ja jongens, ik leef nog! Wat een stilte hè? Ik vind het maar niets, ik beloof beterschap. Binnenkort hoop ik…. Deze dagen ben ik lekker even bij mijn ouders en heb ik even de tijd weer aan mijn blog te werken. Op mijn blog is het rustig, maar op mijn Instagram ook. Vandaag dus, wat later en korter dan normaal, het november overzicht door een Instagram filtertje!

1

Hoewel dit niet helemaal mijn kleur is, was ik aangenaam verrast. De gellak Hotschki to Tchotchki was prachtig! Deze week volgt weer een gel lak update (klik hier voor de vorige) met nieuwe kleurtjes! ♥ Yoghurt, jus d’orange en lijnzaad. Iets met bevordering van de stoelgang. Verderzalikmijnmondhoudenmaarhethelptwel!

2

Mmm, dit wilde ik altijd nog eens proberen. Ik maakte ei-muffins met champignons, kaas, roomkaas en wat stukjes ham. En het was lekker! ♥ Eén van mijn favoriete winterlakken van Essie; Leading Lady!

3

Mijn werkgever en ik vonden het wel weer eens tijd voor wat leuks met de collega’s. We gingen lekker uit eten en ik vond het wel leuk om eens ouderwets lootjes te trekken. Ons team zou ons team niet wezen als het nét even anders moest en we besloten het bedrag van €8,83 af te spreken. Met als voorwaarde dat het precies op moest. Niet een cent meer of minder. Dit resulteerde in cadeautjes met zakjes mosterd, dropjes en andere dingen aangevuld. Geniaal. Wat een leuke avond! ♥ Mijn rug en ik zijn niet de beste vriendjes de laatste tijd en dus mocht ik bij een vriendinnetje heerlijk warm in bad. Mijn vrouw was daar al en had heerlijk het bad voor mij aangezet. Mét badeendjes!

4

Leuk! Een nieuw boek om te reviewen voor de blog. Binnenkort uiteraard online! ♥ Lekker luieren met Oscar op mijn vrije dag. Ik heb die hele dag op de bank gelegen, slapen en filmpjes kijken. Mensen die mij kennen weten dat dat niets voor mij is. Ik had het blijkbaar even nodig, zoals ik laatst al vertelde. Het was heerlijk!

5

Deze foto plaatste ik op Instagram naar aanleiding van deze leuke winactie op Joyfromjoyce. Vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen. ♥ Lekker kleuren met de leuke kleurplaten van Mcdid!

6

Het is waar kaarsjes tijd! De rechtse kaars vonden we bij de H&M nadat we daar nieuwe kussenhoezen hadden besteld. Het schattige sneeuwpopje maakte mijn moeder met sokken. Zo leuk! ♥ Nagellak uitzoeken! Al een tijdje wilde ik de boel ordenen, eventueel plaats maken voor wat nieuw. Ik heb grote voorkeur voor mijn Essie lakken en die draag ik toch het meest. Uiteindelijk hield ik alleen de middelste la en een deel van de linker. De rest is (bijna) allemaal al verkocht binnen een dag. Bijna 100 flesjes armer. Morgen gaan mama en ik shoppen!

Bedankt voor alle lieve berichtjes de laatste tijd. Jullie zijn de beste! Fijne decembermaand allemaal! ♥

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

4 thoughts on “Picture It | November ♥ Essie, badeenden, luieren, nagellak uitzoeken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *