Nagellak

OPI | Bullish On OPI

2015-06-16 13.32.42A

Ik blijf het zeggen; rood kan altijd! Een mooie klassieke rood kan niet ontbreken, vind ik zelf. Hoewel ik persoonlijk eerder voor roze en nude tinten kies, blijf ik ook een fan van dit klassieke kleurtje. Vandaag heb ik weer een mooie rood tint voor jullie die tegelijkertijd ook lekker zomers is! 

Nadat mijn nagels massaal besloten af te breken, zijn ze nu weer een beetje op lengte, yay! Wel groeien ze op het moment heel vreemd en probeer ik ze wat in vorm te houden met een vijl. Maar vooral de nagels van mijn wijs- en middelvinger herken ik niet terug. Raar!! Maar goed, ze groeien weer, dus langzaam hoop ik mijn ‘oude vertrouwde’ nagels weer terug te krijgen… ;)

2015-06-16 13.32.02

Eerder liet ik jullie al Essie Jump In My Jumpsuit en Essence Do You Speak Love? zien in mijn zoektocht naar de ultieme rode lak. Beiden zijn prachtig, maar hebben wel meer een wijnrode gloed over zich, wat ik zelf meer geschikt vind voor het najaar.

2015-06-16 13.32.212015-06-16 13.32.42

OPI Bullish On OPI komt weliswaar uit de herfstcollectie van 2009, ik vind deze rode kleur ook perfect voor de zomerse dagen! Dit komt vooral doordat de lak meer roodoranje van kleur is en hierdoor een stuk frisser oogt dan de wijnrode kleurtjes. De lak dekt al goed met één laagje, maar is vrij jelly van structuur waardoor een tweede laagje net iets mooier is.

2015-06-16 13.33.14

Drogen doet deze lak als een malle. Van OPI ben ik al geen trage droogtijd gewend, maar dit slaat echt alles. Binnen een paar minuten ben je good to go! Nadeel hiervan is wel dat de lak zelfs tijdens het aanbrengen al droogt waardoor je snel en secuur te werk moet gaan. Anders wordt het niet mooi. Verder heeft deze lak hierdoor wel een mooie topcoat nodig, vind ik. Dit maakt het geheel net wat mooier en is je manicure helemaal af!

2015-06-16 13.32.56

OPI Bullish On OPI komt uit een discontinued collectie, maar is – zoals vaker – nog gewoon op eBay te koop. 

x Lisanne

4 thoughts on “OPI | Bullish On OPI”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *