Nagellak

OPI Hands Off My Kielbasa!

banner

OPI kwam begin deze maand met een nieuwe collectie genaamd ‘Euro Centrale’. OPI komt regelmatig met zogenaamd ‘landencollecties’. Dit keer staan landen als Polen, Hongarije, Romenië en Tjechië centraal. In deze collectie zitten twaalf kleuren die geïnspireerd zijn door deze landen. Voor jullie heb ik vandaag ‘Hands Off My Kielbasa!’, een bijzonder lakje. Kijk je mee?

IMG_2696

OPI lakjes zitten in een grote fles van 15 ml. Het flesje is stevig en doorzichtig. Zo zie je gelijk met welke kleur je te maken hebt!

IMG_2701

Deze lak heet Hands Off My Kielbasa. Na wat gegoogled te hebben, kwam ik erachter dat een Kielbasa een Poolse worst is. Juist… Google eens Kielbasa en je zult zien waar OPI zijn kleur-inspiratie vandaan heeft! ;) De lak lijkt een metallic finish te hebben.

IMG_2703

Het kwastje van OPI is simpel, wat breder dan de ‘standaard’ kwast. Hij vertoont geen uitstekende haartjes en de lange dop vind ik prettig tijdens het lakken.

IMG_2705

Hands Off My Kielbasa! dekt vrij goed in één laagje, maar persoonlijk vind ik het niet goed genoeg. Tijd voor een tweede laagje dus!

IMG_2706

Na een tweede laagje komt de lak pas echt goed tot zijn recht, en oh wat is hij mooi! De lak lakt wat streperig, maar droogt streeploos op. Hoera, hier kan menig ‘metallic lak’ nog wat van leren. De kleur lijkt elke keer weer anders. Oudroze met een oranje gloed. Een beetje brons hier en daar. Ik vind hem prachtig en blijf er maar naar kijken. De kleur was moeilijk op foto vast te leggen. Op de foto lijkt hij meer oranje dan hij is. De kleur neigt meer naar zacht roze. Mijn nagels lijken wel ‘aaibaar’ door de zachte finish!

De lak lakt fijn en droogt vrij snel op. Met twee dunne laagjes heb je een prachtig resultaat. De kleur blijft me verassen, elke keer als er licht op valt lijkt de kleur anders. Een nieuwe persoonlijk favoriet, dat is zeker!

OPI Euro Centrale is verkrijgbaar bij verschillende OPI verkooppunten en kost €14,25 full-size.

17 thoughts on “OPI Hands Off My Kielbasa!”

  1. Wauw, mooie kleur! Vind hem op je nagels mooier dan in het flesje trouwens. Ik was gister mijn nieuwe OPI Jade is the new black aan het proberen en die lakte ook best streperig, dus ik werd al bang. De lak droogde echter mooi op zonder strepen, hoera voor OPI!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *