Nagellak Shoplog

Shoplog | Kruidvat Nagelfestival (+ gekregen goodies)

IMG_0354

Het Nagelfestival van Kruidvat gaat meestal aan me voorbij. Tja, op het eiland is geen Kruidvat, dus dan gaat het al een stuk moeilijker. Tot ik bedacht dat ik blogvriendinnetje Heleen en beste vriendinnetje Lianne natuurlijk ook op pad kon sturen. ;) Het was immers al een behoorlijke tijd geleden dat ik mezelf weer eens blij had gemaakt met fijne nagellakjes. ;) Ze namen wat leuke lakjes voor me mee, stuurden wat op en ik kreeg ook nog wat extra’s! Vandaag laat ik jullie mijn buit zien!

IMG_0339

Essence: 158 If I Were A Boy – 128 Let’s Get Lost – 173 Over The Rainbow (review) –  172 Splash!

IMG_0344

Essence: 174 Purple Sugar – 111 English Rose -107 Naughty and Pink! – 115 Redvolution

IMG_0345

Essence: 152 Give Me Nude, Baby! – 170 Beijos De Brazil – 179 Roller Coaster

IMG_0348

NYC: 010 Top Of The Gold – Catrice Haute Future: G05 Gem Into The Future (review)

IMG_0352

Deze goodies zaten nog in het tasje wat ik van Heleen kreeg. Dank je!

Kiko Sugat Mat: 644 – Misa: 78 Paradise Sand – Kleancolor: 233 Chunky Holo Teal

Hoe veel ik totaal betaalde voor deze fijne verzameling, weet ik niet meer precies, maar ik geloof dat het rond de €12,- was. Fijn prijsje, dacht ik zo. Kruidvat houdt twee keer per jaar een Nagelfestival waarbij alle nagelproducten 1 + 1 gratis (50% kassakorting) zijn. Het is weer wachten tot het najaar, wanneer naar verwachting weer zo’n fijne actie plaats vindt.

handtekening

Naar welke kleurtjes ben jij het meest benieuwd?

13 thoughts on “Shoplog | Kruidvat Nagelfestival (+ gekregen goodies)”

  1. Ah wat een mooie lakjes! Over The Rainbow vind ik ook erg mooi! En hé hoe kan er nou geen Kruidvat op t eiland zitten? Misschien moet je je eigen filiaal gaan starten daar ;) hihi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *