Picture It

Picture It | November ♥ Mooie uitzichten, tentamenweek, wijntjes en lekker eten.

blogbanner-4

Wauw! We zijn aangekomen bij de laatste maand van het jaar. December alweer! November was een hele drukke maand met een volle tentamenweek en werk. Tussendoor heb ik zo veel mogelijk proberen te genieten van thuis zijn met Pris en de kids. Een volle Picture It it is! 

1

2500 woorden en uitdrukkingen leren voor toets nummer één! Ouderwets alles opschrijven werkt nog steeds het beste.  M’n dossier voor Vakdidactiek was een week voor de tentamenweek ook klaar. En wat was ik daar blij mee!  Samenvattingen maken samen met Jippe.

2

De eerste twee weken van november was dit grotendeels mijn uitzicht; de NHL. Ik heb daar heel veel zitten leren met klasgenootjes wat heel erg fijn was.  Sint Maarten!  Onze tafel in de kantine tijdens het studeren. Klaarstomen voor Grammar!

3

Zodra Jippe de kans heeft grijpt hij de bezem of de Swiffer. Heeft ‘ie van z’n moeder, hihi.  Prachtig uitzicht over het Wad. Love it!  M’n nieuwe Cluse horloge.

4

Ik kreeg hele goede cijfers terug voor de tentamenweek en hoef uiteindelijk maar één 5 te herkansen. Dat vieren we met Starbucks!  Wachten op de bus in de regen. Hallo herfst!  Pris en ik zijn bezig met een klein voorleesboekje voor Jippe. Ik was wat aan het tekenen op mijn iPad. Wie herkent Siebe het knuffelkonijn?! ;)

5

M’n nieuwe telefoonhoesje van de CaseCompany Halverwege november waren mijn ouders een paar dagen op Ameland. Zo fijn! Ik ging een avondje met ze mee naar NesCafe en dronk daar een überzoet, maar heerlijk Kriekbiertje!  Soms denk ik ineens: Jippe wordt zooooo groot!

6

Het bekende dinsdagavond uitzicht! Koffie én huiswerk op de NHL. Ernstig, de kantine medewerkers herkennen ons al omdat we altijd aan de zelfde tafel zitten met z’n allen, hihi.  Lekker eten met vriendinnetjes, mmmmm! Een lekker wijntje hoort daar ook bij natuurlijk. Het wijnglas was een cadeau voor ons trouwen van mijn beste vriendinnetje en getuige.

7

Jippe wil steeds meer stappen, maar loopt nog niet los. Hij wil alleen het liefst nu ook buiten aan de hand lopen in plaats van in de wagen zitten, haha. De herfstblaadjes vindt hij geweldig!  We zijn gezegend met een hele lieve gastouder die aan huis komt en ze doet zulke leuke dingen met Jippe. Deze week hadden ze samen Pietjes gemaakt.  Op de NHL hadden ze heerlijke Sinter-koffie, dat moest geprobeerd worden natuurlijk!

November was echt enorm druk, maar ik ben zo blij dat het harde werken wat opgeleverd heeft. Nu is het weer even wat rustiger en werken we langzaam naar de Kerstvakantie toe. Stiekem kan ik niet wachten! ;) Op naar de feestdagen!

x Lisanne

1 thought on “Picture It | November ♥ Mooie uitzichten, tentamenweek, wijntjes en lekker eten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *