Parfum

Nuxe | Relaxing Fragrant Water

blogbanner

Afgelopen week viel er een zeer fijn pakketje op de deurmat. Hierin zat een grote luxe glazen flacon met water. Relaxing fragrant water welteverstaan. Klinkt mysterieus en om eerlijk te zijn wist ik ook niet zo goed wat ik me er nou bij voor moest stellen. Wat dit product precies is en hoe het bevalt, lees je in deze blogpost! 

img_0896

In Franse apotheken is Nuxe het best verkopende cosmeticamerk van natuurlijke oorsprong. Het op en top Parijse merk werd gesticht door Aliza Jabès en haar vader, onderzoeker in de farmaceutica. Deze Française is verliefd op de kracht van planten. Innovatie en toegankelijkheid draagt mevrouw Jabès hoog in het vaandel, net als democratische prijzen. Toch weet ze als geen ander hoe belangrijk een vleugje luxe en plezier kan zijn bij onze dagelijkse huidverzorging. Net als in de parfumerie, kan je Nuxe herkennen aan zijn heerlijk sensuele parfums en texturen.

img_0905

Dit geparfumeerd water werd geïnspireerd door de zachtheid van een omhelzing en omhult de huid met een sluier van zachtheid en verwent je zintuigen met een delicaat parfum van chocoladesorbet, witte bloemen en wilde vanille. Je huid is ontspannen, verfrist en verzacht.

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL [N2108/A].

img_0907

Ik denk dat je dit geparfumeerd water het beste kunt vergelijken met een luxe body mist. En dan geen goedkope spray die na een uurtje weer vervlogen is, maar meer als een licht parfum. De heerlijke geur die helemaal op mijn lijf geschreven is, blijft goed hangen en blijft de hele dag subtiel terugkomen. Zoals de geur omschreven wordt, is hij ook. Het is een warme luxe geur. Vanille met een tikkeltje frisheid en tegelijkertijd is ook dat vleugje chocolade herkenbaar.

img_0900

Of de spray nou echt rustgevend is, weet ik niet. Ik weet wel dat ik dol ben op de geur en dat ik erg blij ben met deze grote glazen fles van 100 ml. Verfrissend, yup! Rustgevend? Ach, misschien ook wel. Deze fles staat op mijn kastje bij de eettafel, zodat ik gedurende de dag de geur een beetje kan ‘bijwerken’. Het is geen parfum, dus hij heeft een touch-up nodig gedurende de dag, wil je dat de geur (sterk) aanwezig blijft. Maar ik ben onder de indruk van dit geparfumeerde water, hij is zo lekker!

De Nuxe Body Relaxing Fragrant Water (100 ml) kost normaal gesproken €29,90 maar is momenteel verkrijgbaar voor €20,93 bij Viata

x Lisanne

Houd mijn blog in de gaten, want vanmiddag geef ik een fles van de Nuxe Relaxing Fragrant Water weg! 

2 thoughts on “Nuxe | Relaxing Fragrant Water”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *