Picture It

Picture It | Juni ♥︎ Gelukkig nieuw haar, feest en kunst.

Juni is voorbij! De eerste helft van het jaar is om en we staan met één been in de vakantie. Heerlijk! Juni was héél druk (that’s new?) met verjaardagen, school en studie. Dit zag je ook terug op mijn blog – of nou ja, op mijn blog zag je nauwelijks iets zeg maar. Gelukkig is het bijna vakantie en kan ik de komende tijd weer ook weer wat in mijn blog investeren. Fijn! Maar eerst blikken we even terug op de maand juni; kijk je mee?

Eindelijk naar de kapper! Ik wilde graag iets frissers, blonder maar niet volledig kleuren eigenlijk. Ze zette er asblonde highlights in en ik ben er super blij mee! ♥︎ Deze mooie bananenplan kreeg ik van Het Beste van de Kweker en hij staat zo tof bij ons in huis! ♥︎ Lekker buitenspelen met de Toettoets!

Juni is ook asperge tijd en boy wat word ik daar blij van. Mmmmmm! ♥︎ Nog een kiekje op het strand met een beachy haar look, hihi. ♥︎ Van Swiss Clinic kreeg ik een micro-needling roller opgestuurd om te testen en ik vind het zó fijn. Ik heb overigens ook het idee dat de pigmentvlek op mijn voorhoofd er minder door wordt. Nu m’n snor nog…

De mistfontein in Leeuwarden; vind ‘m tof! ♥︎ Dian kreeg te horen dat ze geslaagd was en natuurlijk moest de vlag uit. Super trots! ♥︎ Mmmmm, lekkere smoothie van vers fruit, yummy!

Lekker met z’n drietjes op onze nieuwe tuinbank hangen. Daar passen we gemakkelijk met z’n alle op. Heerlijk! ♥︎ Gedichtje voor Vaderdag. Geschreven door René Oskam. ♥︎ 3D street art op het station Leeuwarden.

Juni is natuurlijk ook de maand dat Jippe jarig is. Hij werd alweer 3 jaar en was suuuuuper jarig! Deze dag was genieten en het was zo leuk om te merken dat hij “echt” jarig was en bewust was van wat er allemaal gebeurde. ♥︎ Salmon van Pink Gellac – De Vintage Chic collectie is zo mooi!  ♥︎ Sushi date bij vrienden. Deze sushi was onwijs goed. Ik ben er dol op!

Vorige week trouwde een collega en ik mocht haar nagels doen. Ze ging voor een simpele french met subtiele glittertjes. Ik houd van bruidsnagels! ♥︎ Bij de Afslag kochten we een hele toffe “trap” voor in onze woonkamer. En eindelijk had ik een bestemming voor mijn schattige bloempot van Radbag. Ik vind ‘m zo tof!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 thought on “Picture It | Juni ♥︎ Gelukkig nieuw haar, feest en kunst.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *