Picture It

Picture It | Februari, maart & april ♥︎ Dat is lang geleden!

Zooooo, hallo! In de ruime 6,5 jaar dat You Nailed It bestaat is er nog nooit zo lang geen update of Picture It verschenen. Op Instagram legde ik dit al kort uit, maar verder heb ik het gewoon op zijn beloop gelaten. Mijn blog is rustig, zo af en toe komt er wat online en de doorlopende samenwerkingen en kleine campagnes gaan gewoon door. Maar verder zijn de updates schaars de afgelopen tijd. Dit komt door de combinatie van drukte op mijn werk en de laatste – zware – loodjes van mijn studie. Deze combi viel mij behoorlijk zwaar de laatste tijd, waardoor weekenden en avonden op gingen aan studie, werk of eigenlijk het belangrijkste; mijn gezin. Mijn blog was daardoor iets wat ik even moest laten vallen, maar nu het vakantie is kan ik weer even bijwerken en jullie updaten. In deze post kijk ik terug op de afgelopen 3 (!) maanden. En het feit dat er zelfs op social media niet zo veel verscheen, zegt al genoeg haha.

In februari had ik voorjaarsvakantie en ging ik met Jippe voor het eerst in de trein naar mijn ouders. Heerlijk een paar daagjes quality time, Jippe genoot van het lenteweer! ♥︎ In februari kreeg ik alweer de 4e editie van de JouwBox toegestuurd. ♥︎ In de vakantie gingen we ook naar het Natuurmuseum. Meer uitjes op Ameland vind je hier!

Ook kreeg ik weer de maandelijkse Goodiebox toegestuurd, een waar cadeautje! Ik blijf zulke boxen ideaal vinden, je kunt voor een klein prijsje van alles uitproberen. Er zitten praktische producten bij waardoor je indirect ook nog een een hoop geld bespaart! Vooral de handcreme is echt grote favoriet hier! ♥︎ Verstoppertje in het bos! ♥︎ Met dit jongetje kun je zo heerlijk uiteten, genieten!

1 april waren we alweer 5 jaar getrouwd. Deze foto vind ik zo fijn. We hadden een low-budget bruiloft maar zijn zo blij dat Jantina Scheltema ons gefotografeerd heeft. De foto’s blijven dierbaar! Mocht je het trouwens leuk vinden, ik schreef in die tijd veel blogs over de voorbereidingen onder de naam Wedding Wednesday. ♥︎ Buitenleven, gewoon Oscar meenemen in je tractor! ♥︎ Naast de Goodiebox, ontving ik deze maand ook voor het eerst de BLUX box, een rijkelijk gevulde box met nog meer super handige producten. Die Olaz Whip dagcrème? Oh boy, die is fijnnnnn!

Toen was ‘ie eindelijk daar; de meivakantie! De weken voor de meivakantie was bikkelen, maar ik kon met een voldaan gevoel de vakantie in na weer een dossier en toets te hebben gemaakt. Deze week is voor genieten! ♥︎ Op eerste Paasdag verstopten we eitjes in de tuin en Jippe bleef maar bezig, hij vond het geweldig! ♥︎Het weer werkte mee en we gingen heerlijk op pad naar het Oerd. Daar zette ik deze mooie souveniertjes van Island Memory op de foto.

Bepakt en bezakt fietsen we naar het Oerd, een prachtig natuurgebied op het oostelijke deel van het eiland. Picknickkleed in mijn nieuwe Gaston Luga tas en genieten van het weer en elkaar! ♥︎ Koningsdag! En laat ik nou net hét perfect lakje van Pink Gellac in mijn bezit hebben! ♥︎ Op de terugweg tijdens eerste Paasdag stopten we nog even bij het Spijkerpad, dit gaat door een prachtig natuurgebied bij het Oerd. Zeer fotogeniek ook! ;)

Heerlijk om weer even terug te blikken. We hebben toch ook wel prachtig weer gehad he, ik hoop zo dat dit de komende tijd blijft voortzetten. Ik voel me dan vaak zoveel beter. :’) Ook de komende weken zal het rustiger zijn op mijn blog. Deze week heb ik nog vakantie en deze tweede week ga ik gebruiken om alvast weer voor de studie bezig te gaan zodat ik in de maand mei en juni richting het afstuderen kan! Keep you posted! <3

1 thought on “Picture It | Februari, maart & april ♥︎ Dat is lang geleden!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *