Picture It

Picture It | Augustus #1 ♥ Feestjes, nieuwe schoenen en vrijgezellenfeestje.

blogbanner-12

We zitten alweer op de helft van augustus en aangezien mijn vorige Picture It zo overvol was, besloot ik er voorlopig maar weer 2 per maand te schrijven. Afgelopen twee weken had ik natuurlijk nog heerlijk vakantie, zijn er altijd een hoop feestjes en pakte ik mijn schoolwerk weer op! Kijk je mee?

1

Lime Green T’e in de test. En ze zijn lekkerrrr! Ik ben van plan er nog een blogje aan te wijden trouwens.  Boursin receptje proberen! En hij was super goed! Klik hier voor de blogpost.  Middagje Natuurmuseum. Jippe vond de vissen fantastisch.

2

In de 12 jaar oude schommelstoel van zijn grote zus. Hij is er eigenlijk nog te klein voor, maar hij zat prachtig.  Nieuwe schommel!  Beetje schrijven, heerlijk!

3

Mmmm, daar zijn ze weer. De Boursin-balletjes met courgettini.  Jippes tweede Roggefeest, inclusief bandje uiteraard.  De draagzak is zo fijn, zeker tijdens drukke dagen als het Roggefeest.

4

Zo verliefd op het (Engelse) boek Me Before You Drankjes in het roze, mmmm.  Dian met Jippe in de draagzak terwijl we een heerlijke wandeling maakten. Ik vind dit zo’n mooie foto!

5

Al maanden zocht ik deze witte sneakers van Adidas en eindelijk vond ik ze! Ik ben er zo blij mee! Ik kreeg al vele vragen over wel model het is. Het is de Adidas Neo Daily QT LX. Oh, en de sokken heb ik ingewisseld voor footies.  Mijn nieuwe Moleskine voor aankomend schooljaar.  Het nieuwe schooljaar komt dichtbij. Tijd voor de eerste lesvoorbereidingen!

6

Gossip Girl en een nieuwe French Manicure!  Ik ging drie dagen naar mijn ouders en daar hoort een bezoekje aan de Action bij. En kijk eens wat ik daar vond! Aussie!

7

Pris maakte dit eerlijke brood met Boursin. Uiteraard binnenkort op de blog.  Ik was bij mijn ouders voor een vrijgezellenfeest van een vriendinnetje. Ze is zwanger dus dronken we Jip en Janneke champagne!  Mijn make-up rommel vóór het vrijgezellenfeestje. Hier zie je ook eigelijk mijn favoriete producten.

8a

Melon Fizz cocktail tijdens het vrijgezellenfeestje. Zo lekker! ♥ En weer onderweg naar Ameland mét m’n nieuwe Dopper. Love it.  Bij mijn ouders kwam ik deze schattige – al zeg ik het zelf – foto van mezelf tegen. Aaaaaah!

9

Ik kocht een nieuwe waxbrander bij de Action en ik was nog in twijfel welke waxmelt ik zou gaan branden. Ik ben dol op Yankee Candle.  Eindelijk  weer mooi weer. Jippe is dol op water dus vulde ik het halve badje. Het duurde niet lang voor hij er in lag natuurlijk.  Meneer kruipt regelmatig nog even rond als ik me aankleed. En ineens was het wel heeeeeel stil…. Oeps!

Augustus was heerlijk! Ik heb nog een paar dagen vakantie voor het echte leven weer begint. Naast mijn werk start ik volgende maand ook met een nieuwe opleiding wat voor veel verandering zal zorgen. Binnenkort meer daarover! Eerst ga ik nog even heerlijk genieten van mijn laatste vakantiedagen!

x Lisanne

1 thought on “Picture It | Augustus #1 ♥ Feestjes, nieuwe schoenen en vrijgezellenfeestje.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *