Picture It

Picture It | Mei ❤︎ Genieten van Jippe, familie, het weer en de kleine dingen.

Hoe leuk is dat, mijn maandelijkse ‘updates’ door middel van de Picture Its worden altijd zo goed bekeken! Ik vind dat super tof en ook wel bijzonder. Lief dat jullie zo geïnteresseerd (of misschien gewoon nieuwsgierig) zijn. Afgelopen maand was een hele fijne maand vol met kleine geluksmomentjes en genieten. Kijk je mee? 

Geluksmomentje nummer 1, vrouwlief met kind én knuffel op pad. ❤︎ Keuze-stress. Ik heb nog “maar” één lade vol nagellak omdat ik heel veel heb weggedaan en nog steeds vind ik het lastig kiezen wel kleurtje ik zal dragen. ❤︎ Opa en oma kwamen op bezoek en namen een heerlijke Lush-zeep mee!

Foto’s maken voor een blogpost over Nuxe. Deze staat nog steeds in de planning en komt er aan! ❤︎ Genieten in de tuin van dit blije mannetje. Hij is zo dol op buitenspelen. ❤︎ Begin deze maand won ik een prachtige LipMoist van Jane Iredale. Ook hiervan komt nog een blogpost online!

Uit eten bij de Mexicaan met opa en oma en het gezin. Over geluksmomentjes gesproken… Jippe heeft zich kostelijk vermaakt, lekker gegeten en zich zo goed gedragen. Trotse mama hier! ❤︎ Voor Saskia van Twinkelbella test ik momenteel de Bio-Oil onder andere voor de pigmentvlekken in mijn gezicht die ik overhield na mijn zwangerschap. Mijn ervaringen lees je daar binnenkort! ❤︎ Uitwaaien op het strand!

Vriendje Mees kwam spelen. Zie ze mooi matchen met hun Tiny Turtle Caps! ❤︎ Achterop de fiets, wij (en ook Jippe) zijn super blij met ons zitje van Urban Iki. We hebben het voorzitje ook nog steeds, maar die kon niet op Pris haar nieuwe fiets dus die zit nog op de reserve fiets. ❤︎ Liefde voor matchende rugzakken! Voor school en studie wilde ik graag een grote rugzak om makkelijk mijn spullen mee naar Leeuwarden te kunnen slepen. Dakine had een mooie aanbieding en ook Pris kocht er één voor het werk.

Onze dreumes kan dus gewoon heel goed bellen blazen! ❤︎ Moederdag cadeautjes vinden in de kast. Onze gastouder had samen met Jippe een prachtig kunstwerk gemaakt en verstopt voor ons zodat we zondags echt een verrassing hadden, zo leuk! ❤︎ Liefde voor witte t-shirtjes en mijn nieuwe schoenen van Nelson.

Bij Zerah bestelde ik weer nieuwe deo’s. De blokken doe ik in lege deo dispensers voor optimaal gebruiksgemak. De persoonlijke kaartjes bij de bestelling vind ik ook altijd erg leuk. ❤︎ Samen in de tent met m’n vriendje. ❤︎ Ik maak nog old-school samenvattingen en opdrachten op papier in mijn overvolle multomap. Toffe markeerstiften zijn dan altijd een fijn extraatje en dit maakt studeren naar mijn mening leuker. Deze pastelmarkers van Stabilo zijn niet zo fel wat ik persoonlijk erg prettig vind.

Moeder-zoon match! ❤︎ Nieuw plankje in de woonkamer met fijne fotoboeken en mooie herinneringen. ❤︎ Hoe leuk is dit jongetje met zijn Zara tuinbroekje en All Stars!

Kleine is hier helemaal hip. Echt kleien doet hij natuurlijk nog niet, maar gewoon een beetje kliederen vindt hij heerlijk. ❤︎ Een nailart uit het archief. Absoluut één van mijn favorieten: de Pineapple Nailart. Ik vind het zo jammer dat ik hier niet zo veel tijd meer voor heb. ❤︎ Afgelopen weekend hadden we eindelijk weer tijd om even naar mijn ouders in Zutphen te gaan. Jippe vond het prachtig op de boot.

In Zutphen was het eigenlijk te warm, maar desondanks hebben we ons prima vermaakt en was het vooral fijn om even ‘thuis’ te zijn. Jippe zorgde goed voor de bloemetjes. ❤︎ Van opa (fotograaf) kreeg Jippe een oude fotocamera. Grappig om te zien hoe ze spiegelen op deze leeftijd want hij deed opa precies na, zo leuk! ❤︎ Zaterdagavond stuurden mijn ouders ons weg om lekker even met zijn tweetjes op pad te gaan. Pris en ik pakten een terrasje, proefden biertjes bij de Stadsbrouwerij en hebben heerlijk de hele avond mensen gekeken. Genieten!

Zoals je ziet heb ik in mei optimaal genoten. Na de drukke periode met mijn studie was ik hier even zo hard aan toe! Natuurlijk ben ik ook nu nog druk aan het studeren, maar gelukkig is het op een bepaalde manier iets minder druk (of doe ik het gewoon even wat rustiger aan) en dat is heerlijk! Nog even doorzetten en dan is het bijna zomervakantie, ik kijk er keihard naar uit!

x Lisanne 

1 thought on “Picture It | Mei ❤︎ Genieten van Jippe, familie, het weer en de kleine dingen.”

  1. Wat een schattige sneakers voor jullie zoon en dan het tuinpak staat hem zo mooi ;-)
    Zo een leuk verslag van fijn momenten samen en met familie.
    Prachtige nailart.

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *