Picture It

Picture It | Januari #1 ♥ Oud en Nieuw, films kijken, klussen in de babykamer en vakantie!

banner

Jeetje, we zijn alweer op de helft van januari! Wat gaat dat snel. De eerste week van januari was nog druk, maar daarna had ik (zo goed als) vakantie! Wat ik die afgelopen twee weken deed inclusief oudjaarsavond, lees je vandaag!

1

Oudjaarsdag begon ik traditie getrouw met misselijkheid. Ik dronk een beetje thee en at twee beschuitjes met boter en ging naar mijn werk. Helemaal fit was ik die week niet, dus echt lekker begon oudjaarsdag niet.  ‘s Avonds knapte ik gelukkig wat op. Pris had als Kerstpakket een etentje gekregen en die besloten we te houden op oudjaarsavond. We aten bij Stranders, wat écht een aanrader is wanneer je eens op Ameland bent.

2

Na het eten gingen we naar huis. Rond een uur of 10 zouden we nog naar vrienden, maar dat besloten we te cancellen. Ik was niet fit en had nog een drukke week voor de boeg en ook Pris was niet helemaal lekker. Kwart over 12 lagen we in bed, saai he?  6 januari was mijn eerste vrije dag en officieel de eerste dag van mijn vakantie. Ik moest het weekend nog een paar uurtjes werken, maar dinsdag begonnen we alvast met de voorbereidingen voor de babykamer; verfinkopen doen. We zijn helemaal verliefd op de geel/grijs combinatie die we op Pinterest tegen kwamen, dus dat gaat het worden!

3

Zure Skittles, mmmmmm!  Dit is een gemiddeld Whats App gesprek tussen mij en Pris. We zouden die woensdag de babykamer – wat toen nog inloopkast – leeghalen en de stellingen die daar stonden verplaatsen naar de bijkeuken. Maar daar heb je wel krachtvoer voor nodig natuurlijk. Ik lag nog even wakker te worden in bed terwijl Pris de kids deed en daarna boodschappen zou doen. Uiteindelijk kwam ze thuis met een lekker ontbijtje én frikandellen. Haha.

4

In januari beginnen over het algemeen de series in Amerika weer. Dus het was tijd voor de nieuwe afleveringen na de ‘season break’ van seizoen 5 van Pretty Little Liars!  In mijn Kerstpakket zat een pakketje om ‘mug cakes’ te maken. En dat vond onze Bas ook wel een goed idee geloof ik .

5

Vrijdag stond in het teken van het ophalen van de baby uitzet. Waarom alles nieuw halen als er tweede hands of in de familie nog een hele hoop goed spul is? Inmiddels zijn we zo goed als voorzien van alle ‘grote’ spullen voor kleine prijsjes. Heel fijn!  Essie Jump in My Jumpsuit kon je van de week al zien en is werkelijk prachtig!

6

Naast PLL begon afgelopen week ook mijn all time favorite serie Glee weer! En seizoen 6 werd afgetrapt met een dubbele aflevering, jeej!  Luie zaterdag met soep en films. Heerlijk!

7

Zondag was het eindelijk dan echt vakantie. Ik had zaterdagnacht nog gewerkt en ik merk nu dat ik dat iets minder trek dan normaal. Ik heb bijna de hele zondag geslapen, lui bankgehangen en warme chocolademelk gedronken. Wederom uit mijn Kerstpakket trouwens.  Toen wij in ons huis kwamen wonen 5,5 jaar geleden hebben we er niet zo veel aan gedaan. Overal een verfje over en we konden er zo in. Nu pakken we langzaam kamer voor kamer aan en natuurlijk was ook de babykamer aan de beurt. Behangtrekken was net als een toverbal, er zaten zonder gekheid wel 5 tot 7 lagen behang over elkaar heen. Wat een ramp.

Het waren twee heerlijke weekjes. En ik heb nog ruim 3 weken vakantie te gaan, fijn! Hoe waren jou eerste twee weken van 2015?

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

8 thoughts on “Picture It | Januari #1 ♥ Oud en Nieuw, films kijken, klussen in de babykamer en vakantie!”

  1. Ben zo benieuwd naar de babykamer al het geschilderd is.
    Jullie hebben mooie kleuren uitgezocht.
    Wat een werk om zoveel lagen behang weg te moeten halen.

    Happy Friday Xoxo

  2. Hele leuke foto’s heb je gemaakt! De zure Skittles ben ik wel heel benieuwd naar. Al twijfel ik wel een beetje of ik nog net zo goed tegen zuur snoep kan als eerder haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *