Persoonlijk

Personal | Vier weken vakantie ‘bucketlist’!

lazy w/e

Yiiiihaaaa! Ik heb vakantie! Heerlijk. Afgelopen zaterdag was mijn laatste werkdag van dit seizoen. We sluiten de deuren tot de voorjaarsvakantie wat betekent dat ik ruim vier weken vakantie heb. Dat betekent heel veel vrije tijd om van alles te doen. Vorig jaar maakte ik al eens een Vijf weken vakantie Bucket List, welke ik overigens maar deels haalde, en het leek me leuk om om dat nogmaals te doen. Wat ga ik doen in deze vier weken vakantie?

Boeken lezen.

 ...

Op het moment ben ik bezig in het nieuwste boek Sterf twee keer van Tess Gerritsen. Ik ben dol op haar boeken, maar in dit boek moet ik nog even ‘inkomen’. Verder heb ik nog een aantal boeken op mijn to read lijstje staan. Dus voorlopig vermaak ik me nog wel. Heerlijk op de bank met een kopje thee en een dekentje. Boek op schoot, love it.

Luie weekenden houden.

<3

Vrije weekenden zijn schaars, heel schaars. Eigenlijk komen ze nooit voor, tenzij ik ‘s nachts moet werken. Maar helemaal vrij ben je dan niet. Ik heb de afgelopen twee dagen al heerlijk genoten van het thuis zijn met Pris. De kids zijn weekends bij papa, dus dan hebben we echt even qualitytime. We hebben films gekeken, bankgehangen, lekker gegeten en spelletjes gedaan. Heerlijk! We moeten er maar van genieten. Die vrije weekendjes zijn over 5,5 maand voorbij. ;)

Invallen op school.

BACK TO SCHOOL

Hoewel dit natuurlijk vakantie is, ben ik ook nog lekker aan het werk. Juist in deze weken kan ik lekker invallen en tegelijkertijd ook vrij zijn doordat ik de dagen er om heen niet naar mijn andere werk moet. Ik heb alweer een aantal leuke klussen staan de komende weken. Super!

Sociale Hygiëne halen.

There is no way I am kissing a frog and eating a bug on the same day. | via Tumblr

Sinds het voorjaar van 2014 heb ik een leidinggevende functie op mijn werk. Dit maakt dat ik wat meer uitdaging, afwisseling, verantwoordelijkheid en taken heb. Hoewel ik eerst niet wist of dit wel voor mij weggelegd was, leer ik er onwijs veel van en heb ik er heel erg veel plezier in. Als leidinggevende moet je onder andere je papieren voor Sociale Hygiëne halen, en daar heb ik nu mooi de tijd voor. Hoewel ik een baan in het onderwijs in de toekomst ambieer, weet ik dat dat op het moment gewoon niet reëel is. Daarom ben ik erg blij dat ik nu iets mag doen waar ik plezier in heb en zeker ook nog genoeg leer.

Oefenen met acryl nagels.

Natural

De bedoeling was dat ik mijn papieren als nagelstyliste vorig jaar zou halen, maar heel stiekem is dat er een beetje bij gebleven. Sindskort heb ik het met succes weer opgepakt, maar er is één struikelblok. De module acrylnagels vind ik vreselijk. Gel vind ik prettiger werken en heb ik zeker al leuk onder de knie. Acryl daarentegen vind ik maar lastig en vooral erg stinken. Daar moet ik me deze weken maar eens overheen zetten, want het is het laatste wat ik nog moet halen om het af te ronden…

Beginnen aan de babykamer.

Gray and Yellow Chevron Crib Bedding - traditional - kids - atlanta - Carousel Designs

Hoewel de komst van de baby nog ver weg is, zijn dit wel de enige weken dat ik vrij ben. Pris heeft ook vakantie op genomen en stukje bij beetje zijn we al bezig met de (voorbereidingen) van de babykamer. We hebben een kamer over die we nog gebruiken als ‘inloopkast’. Er moet dus een hoop verhuist en verplaatst worden voor we daadwerkelijk aan de babykamer kunnen beginnen. Vorige week hebben we al een hele grote start gemaakt door de kledingkamer leeg te halen en deels de kleding al op een andere plek op te bergen. Een uitgebreide update volgt uiteraard weer in een Zaterdag Mamadag. We kunnen rustig aan doen en dat is fijn. De bedoeling is wel dat de ‘grootste’ dingen deze vier weken klaar komen.

Weekje op ‘vakantie’ naar Zutphen.

Thuis is toch maar thuis, en dat is heerlijk maar natuurlijk geen vakantie. Zoals ik al zei val ik een hoop in en staan er een hoop dingen op de planning. In de laatste week van januari gaan Pris en ik heerlijk een weekje naar mijn ouders om ‘vakantie’ te houden. Omdat de kleine op komst is, gaan we niet op vakantie of een paar dagen weg, maar toch gaan we er lekker even tussenuit door naar mijn geliefde Zutphen te gaan. En dit combineren we natuurlijk met leuke uitstapjes naar Ikea, babywinkels en dergelijke. En natuurlijk is het heerlijk om een weekje bij paps en mams te zijn. Bovenstaande foto is trouwens gemaakt door mijn papa, is ‘ie niet prachtig? 

Natuurlijk ga ik de komende weken ook lekker bloggen, genieten van het samen zijn. Thuis eten, ‘s avonds series te kunnen kijken en ga zo maar door. Deze vier weken zijn altijd heel dierbaar omdat je dan dingen kunt die normaal weinig voorkomen door de werktijden in de horeca. Genieten!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

Afbeeldingen via WeHeartIt.

2 thoughts on “Personal | Vier weken vakantie ‘bucketlist’!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *