Nagellak

Essie | Jump in My Jumpsuit

2015-01-09 13.44.11

Nagellak blijft mijn eerste liefde, maar kopen doe ik het eigenlijk zelden meer. Zo af en toe krijg ik wat toegestuurd en verder overstroomde mijn Helmer de laatste maanden alleen maar. Daarom besloot ik november vorig jaar heel veel weg te doen. Ik droeg toch eigenlijk alleen nog maar Essie en OPI, afgewisseld met ‘bijzondere’ kleurtjes van Catrice, Essence en andere drogisterij merken. Eén kleurtje miste ik alleen écht in mijn Essie stash. Een mooie klassieke rood. Ik zweer bij Essie om de goede kwaliteit, dus een rode kleur is dan eigenlijk onmisbaar. En toen had ik een fijne kortingscode van Bol. Na wat research verdween Jump in my jumpsuit in mijn winkelmandje. Of ik er net zo tevreden over ben? Dat lees je verderop!

2015-01-09 13.45.10

2015-01-09 13.45.52

Jump in my jumpsuit komt uit de Wintercollecite’14  Jiggle Hi, Jiggle Low, die momenteel in de winkels verkrijgbaar is. Essies collectie bevat een hoop mooie roodtinten die dichtbij deze kleur komen, maar Jump in my jumpsuit stal toch echt mijn hart. Ook deze lak heeft het prettige brede kwastje waar Essie om bekend staat. Voor mij precies breed genoeg om bijvoorbeeld mijn pink in een strook te bedekken.

2015-01-09 14.46.16

2015-01-09 14.46.45

2015-01-09 14.46.57

Eerlijk is eerlijk, wat een ramp om deze lak vast te leggen op camera. En ik ben niet de enige blogger die daar last van heeft gehad. De swatches die ik gezien had bij vele beautybloggers, komen veel overeen met bovenstaande foto’s. Terwijl deze foto’s de lak toch echt lichter, feller en meer oranje doen ogen dan hij daadwerkelijk is. Toch laten de foto’s wel zien hoe goed en mooi de lak dekt in twee dunne laagjes (met haast zou je er met één laagje zeker van af komen) en hoe prachtig hij glanst.

2015-01-09 14.48.04

2015-01-09 14.48.24

Dus, ik besloot wat de klooien met de instellingen van mijn camera. De foto’s zijn wat donker, maar de kleur komt wel beter overeen met de realiteit. Jump in my jumpsuit is een mooie hoogglans klassieke rode kleur die zich het best laat omschrijven als kersenrood. Een pittige, doch warme rode kleur die altijd kan. Ook een hoera voor de snelle droogtijd en de houdbaarheid. Ik lakte mijn nagels vrijdagochtend omdat ik het weekend nog twee nieuwjaarsrecepties moest werken. De lak zit nu, maandagavond, nog chiploos en perfect op mijn nagels. Enkel met wat minieme tipwear, maar eigenlijk maar eigenlijk mag dat geen naam hebben. Tot slot nog een Instagram-foto, die ik vorige week postte na het lakken van mijn nagels. Ik gooide er een filter overheen om zo de kleur wat beter te kunnen tonen. Hij lijkt op de Instagram-foto wat rozer dan hij is, maar toont wel de warme gloed die hij heeft.

Jump in my jumpsuit is naar mijn mening een absolute aanrader wanneer je nog op zoek bent naar een mooie rode kleur die altijd kan. Ik kies dan persoonlijk liever voor een wat duurdere lak als Essie, omdat de kwaliteit in dit geval echt heel goed is. Essie did it again!

Deze en andere lakken van de wintercollectie’14 zijn nu nog verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen, parfumerieën, Wehkamp en Bol. Het betreft een beperkte collectie, dus wees er snel bij. Essie kost €9,99 per lak (13,5 ml). 

13 thoughts on “Essie | Jump in My Jumpsuit”

  1. Ik ben echt fan van Essie! Ik vind het wel dat er heel veel verschil zit in hoe lang het blijft zitten. Ik heb een zwarte die echt heel lang mooi blijft, maar een roze die meestal na één dag al een stukje af is. Heb jij dat ook?

    1. Tot nu toe heb ik alleen nog maar Essies gehad die opvallend lang bleven zitten. Maar heb dan ook geen echte roze in mijn stash. Welke kleur is het?

  2. Heel erg mooi kleurtje! Ik vind rode nagellak sowieso altijd erg mooi staan. Zelf heb ik nog geen nagellak van Essie gebruikt, maar ik lees er zoveel positiefs over dat ik er zeker wel een keertje naar moet kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *