Persoonlijk

Mijn Bucket List

Iedereen heeft dingen die hij in zijn leven graag wilt doen of bereiken. Jong of oud, gezond of ziek. In je hoofd of op een lijstje. Op Pinterest hield ik altijd mijn ‘Bucketlist’ bij en vinkte de dingen af die ik bereikt had, voegde ik dingen toe of haalde ik dingen weg. Vandaag deel ik een aantal van die dingen die op mijn lijstje staan. Bereikt of onbereikt. Realistisch of onrealistisch. Vooral gewoon leuk. En dromen mag, toch?

Inmiddels heb ik een hoop musicals gezien. In Nederland maar ook in Londen. Het lijkt me onwijs gaaf om New York en dus Broadway eens te bezoeken.

Sinds één van mijn examenonderwerpen op de Havo bij geschiedenis de Vietnamoorlog was, ben ik gefascineerd door het land. Eén van de landen die hoog op mijn ‘to-go’ lists staat is Vietnam. Ook zou ik graag backpacken in de landen er om heen. Rugzak op en vertrekken maar. Ik kan wegdromen bij alle kampeer- en backpack spullen van bijvoorbeeld Outdoorextreme.nl, yup, dat is echt iets wat ik graag nog eens zou doen!

Check!

Check!

Op mijn vijftiende ben ik drie weken in Ghana geweest om ontwikkelingswerk te doen. Dit ging via de organisatie World Servants. Deze ervaring neem ik nog regelmatig mee en is serieus één van de mooiste dingen die ik tot dusver heb mogen doen. Ik zit er over te denken om hier binnenkort eens een blog aan te wijden, leuk idee?

Check! 

Mijn lief en ik kennen elkaar inmiddels bijna 15 jaar waarvan we nu 11 jaar samen en 4 jaar getrouwd zijn. Daarvoor was ze één van mijn beste vriendinnetjes.

Check!

In 2010 studeerde ik af aan de Pabo. Momenteel ben ik bezig mijn 2e graads bevoegdheid te halen. Docent zijn is één van de leukste dingen die er is!

Check! 

Check!

Het heeft wat tranen en vier keer afrijden (en 100’en euro’s gekost) maar in februari dit jaar had ik eindelijk mijn rijbewijst!

Check!

De vader van een vriendin op de havo woonde in Londen. Hierdoor heb ik twee keer Londen mogen bezoeken en dat was geweldig! Al is het wel een tijd geleden en zou ik graag nog eens gaan!

Op jonge leeftijd wist ik het al, ik word ballerina. Hier werkte ik hard voor en dat wierp zijn vruchten af. Ik mocht op 11 jarige leeftijd auditie komen doen op de dansacademie in Arnhem. En daar viel mijn droom in 1000 stukjes. Mijn hamstrings bleken te kort waardoor ik bepaalde dingen niet zou kunnen. Ik heb tot mijn 18e met veel plezier aan ballet en andere dansstijlen gedaan. Maar deze ‘droom’ zou ik niet waar kunnen maken.

Disney land, daar zou ik graag nog eens naar toe willen. Het lijkt me zo gaaf rond te kunnen lopen in deze sprookjeswereld…

Stiekem wil iedereen dat toch? Meer van de wereld zien? Ik in ieder geval wel. En het liefst zou ik dat delen met mijn vrouw natuurlijk.

Wat staat er op jouw Bucket List?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *