Nagellak

OPI | San Francisco Little Bits Of Chic Mini Pack

IMG_7938

Het is een lange tijd terug dat ik OPI liet zien op mijn blog. Laten we eerlijk zijn, OPI is niet iets wat je zo maar koopt, de prijzen zijn gewoon wat hoger dan de gemiddelde nagellak. Maar, over het algemeen krijg je daar ook zeker wat voor terug. Toch konden de afgelopen OPI collecties mij niet echt boeien. Tot de Fall-collectie, San Francisco verscheen. Een prachtige herfstige collectie met mooie kleurtjes. Wanneer je OPI (te) duur vindt, is een mini-pack ideaal. Vier mooie kleurtjes, voor een vrij schappelijk prijsje. Deze mini-pack heb ik al een tijdje liggen, maar vergat ‘m eigenlijk steeds. Vandaag laat ik de mini’s eindelijk aan jullie zien! 

IMG_7935 IMG_7939

In de San Francisco zitten maar liefst 15 lakjes. Drie liquid sand lakken en twaalf normale lakken met verschillende finish. De collectie bevat veel crème-lakken met veel glans en ook een aantal unieke shimmer- en chrome lakken. In de minipack zitten vier van de 15 lakken.

IMG_7942

Van links naar rechts: First Date at the Golden Gate – Muir Muir on the Wall – In the Cable Car-Pool Lane – Peace & Love & OPI. In de flesjes zit 3,75 ml.

First Date at the Golden Gate

IMG_7947 IMG_8167 IMG_8169

First Date at the Golden Gate is een vrij jelly lakje. Heel spannend is de kleur niet, maar mocht je nog op zoek zijn naar een heldere, rode en klassieke rode lak is deze kleur perfect. Mijn nagels zijn niet helemaal in ‘gezonde’ staat en dit zie je lichtelijk door de lak heen. Doordat je lak vrij jelly van substantie is, bedekt hij die oneffenheden niet helemaal. Dit is jammer, maar niet onoverkomelijk met een goede basecoat. Het kwastje van deze lak was niet helemaal mooi afgesneden, er staken hier en daar wat haartjes uit, waardoor precies lakken lastig was. De lak dekt in twee laagjes, maar voor het mooie zou ik toch nog een dun laagje toevoegen. Op de foto zie je dat de lak hier en daar toch nét niet helemaal dekt. Een prima rode kleur, maar er bestaan goedkopere rode lakken die wat mooier en beter dekken.

Muir Muir on the Wall

IMG_7949 IMG_8194 IMG_8195 IMG_8200 IMG_8202

Muir Muir on the Wall is absoluut mijn favoriet van deze vier. Ik kon het ook niet laten om meer dan twee foto’s te plaatsen, alleen al om de veelzijdigheid van deze mooie lak te laten zien. De lak lijkt elke keer weer anders van kleur te zijn, afhankelijk van waar en welk licht er op valt. De kleur lijkt soms bijna zwart, maar is heel diep bordeauxrood. Hier en daar een goudgele shimmer en soms komt de chocolade-bruine kant van de lak om de hoek kijken. De lak dekt perfect in twee lagen, hoewel ik dit na het eerste – bijna transparante – laagje totaal niet verwachtte. De lak doet me een beetje denken aan WIC Jaipur, maar Jaipur heeft enkel de rode gloed en shimmer, waar Muir Muir on the Wall een scala aan duochrome shimmers heeft. Love it!

In the Cable Car-Pool Lane

IMG_7951 IMG_8183 IMG_8184

In The Cable Car-Pool Lane doet me onwijs denken aan Essie RecessionistaHet is een prachtige plumkleurige nagellak die ook richting een mooie bordeauxrode wijn neigt.  Toch heeft In The Cable Car-Pool Lane meer de berry-kleur over zich en sluit daarmee perfect aan bij de berry-trend van dit najaar. OPI claimt dat er een hint of shimmer in de lak moet zitten, maar deze vond ik niet tot ik m’n nagels schoonmaakte en hier en daar een verdwaalde glitter tegenkwam. En ja, ook als je de foto’s goed bekijkt, zie je hier en daar een hele subtiele glimmer oplichten. De kleur is verder niet spannend, grote kans dat je een soortgelijke kleur al in je bezit hebt als nagellak-liefhebber. Toch vind ik de kleur prima bij de collectie passen, een prachtige herfstige lak. Hij dekt verder prima in twee laagjes.

Peace & Love & OPI 

IMG_7952 

IMG_8217

IMG_8215

Tjee, ik kan met recht zitten dat ik zo’n soort gelijk kleurtje nog niet in mijn bezit heb. Peace & Love & OPI is een unieke duochrome lak waar je van moet houden. De kleur was lastig vast te leggen op camera omdat hij, net als Muir Muir on the Wall, een ontzettende veelzijdige kleur is. HEt is een metallic grijzige kleur welke in het licht transformeert tot een blauw/paarsige lak. Apart, bijzonder en zeker niet alledaags. Gaaf voor de feestdagen of voor een hip feestje, maar heel snel zal ik deze lak niet dragen op een ‘normale’ dag. Mooi is ‘ie wel, al houd ik niet zo van duochrome lakken. Deze blijkt een uitzondering. Of je er van houdt of niet, OPI heeft wel een prachtige klus geklaard met deze goede duochrome lak.

Met de San Francisco Mini Pack klaart OPI een prima klus. De set bevat twee ‘veilige’ en klassieke kleuren welke perfect aansluiten op het najaar. Ben je een groot nagellakliefhebber, is de kans enkel wel groot dat je al soort gelijke kleurtjes in je bezit hebt. De andere twee lakken zijn uniek, super gaaf en vooral van Muir Muir ben ik groot fan. Die zul je met regelmaat op mijn nageltjes zien dit najaar. Al met al is de minipack een mooie gevarieerde set. Ideaal wanneer je niet kunt kiezen. OPI San Francisco bevat overigens nog meer prachtig kleuren, dus deze zou ik zeker eens gaan bekijken!

OPI is te koop bij een selectie van drogisterijen en parfumerieën waarvan je de verkooppunten hier kunt vinden. Voor de mini-pack betaal je €18,95. Wil je een full-size van één van de lakken, dan betaal je €14,25 per stuk (15 ml). Handig met eBay? Dan zou je wellicht ook even hier kunnen kijken!

handtekening

23 thoughts on “OPI | San Francisco Little Bits Of Chic Mini Pack”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *