Nagellak

OPI | Tickle My France-y

banner

Dat je met ruilen ineens een aantal dingen makkelijk van je wishlist kunt strepen, is me de afgelopen weken weer onwijs duidelijk geworden. Zo heb ik al verscheidene Essie en OPI lakken kunnen wegstrepen van mijn lijstje, waaronder de lak die ik vandaag aan jullie laat zien! 

2015-04-28 18.45.07 2015-04-28 18.42.51

Tickle My France-y zit in het standaard assortiment van OPI, is tijdloos en daarom razend populair. Een klassieke lak die eigenlijk iedereen wel staat. Het kwastje van OPI is prima, iets breder dan gemiddeld en recht afgesneden. Niks mis mee, al geef ik zelf de voorkeur aan iets rondere afgesneden kwastjes.

2015-04-28 18.45.19 2015-04-28 18.44.43OPI Tickle My France-y is ‘the best of both worlds’. Een nude kleur met een mauve oudroze look. Een klassieke kleur, niet te opvallend maar hij geeft je nagels wel een mooie glans en verzorgde uitstraling. Vorig jaar liet ik jullie al een prachtige dupe van deze lak zien, ben je daar nou benieuwd naar? Klik dan hier!

2015-04-28 19.01.27 2015-04-28 19.01.31

De lak dekt prima in twee laagjes, al kan ik me voorstellen dat sommige nagels drie dunne laagjes nodig kunnen hebben. Tickle My France-y is duidelijke roze, maar tegelijkertijd ook nude te noemen door de bruine mauve ondertoon die de lak heeft. Ik ben dol op oudroze kleurtjes, dus deze lak is helemaal voor mij weg gelegd!

2015-04-28 19.01.21

De droogtijd van de lak is oké, al heeft OPI wat dat betreft wel betere lakken geproduceerd. Je moet net iets langer wachten dan je van OPI gewend bent. Dit heeft misschien te maken met de ietwat dunne substantie van de lak. Maar vooralsnog is het prima te doen. De houdbaarheid is dan wel weer heel erg goed. Deze lak hield het zonder topcoat ruim 5 dagen uit en dat is voor mijn nagels erg lang!

OPI is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumerien voor €14,25 (15 ml). 

handtekening

6 thoughts on “OPI | Tickle My France-y”

  1. Wauw mooi kleurtje! Ik heb zelf nog nooit zo’n dure nagellak gekocht maar wat ik er altijd over lees is iedereen wel enthousiast over dit merk, moet het misschien maar eens proberen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *