Nailart

Makeup Academy Nail Constellation

banner1

Sinds Ciaté in het voorjaar de Caviar Manicure introduceerde, ben ik er door gefascineerd. Hartstikke gaaf, maar ook hartstikke prijzig. Voor 23,30 euro krijg je 13,3 gram aan ‘caviar beads’ en een flesje bijpassende nagellak. Maar wachten op een meer budgetproof variant, dacht ik. Op eBay wordt inmiddels een scala aan beads aangeboden. Mijn bestelde flesjes zijn onderweg! Maar, toen ik laatst in de webshop van Makeup Academy aan het neuzen was, vond ik daar nog een alternatief: Nail Constellation. Mooi én budgetproof! Ik bestelde één flesje en probeerde het uit!

Makeup Academy is een drugstore merk wat in Engeland (en Amerika?) verkocht wordt. Leuke producten voor kleine prijsjes. De Nail Constellation, zoals MUA zijn Caviar beads noemt, is er in vijf varianten. Ik koos voor ‘Scorpio’. Een combinatie van goudgele, paarse, rode en groene balletje. Ik vond deze wel feestelijk bij de Kerstdagen passen. Het flesje bevat 15 gram en je betaalt hier 3 pond voor, wat omgerekend 3,69 euro is.
Landing_page_footer

Het best is om twee laagjes van een bijpassende nagellak aan te brengen. Als de bovenste laag nog nat is, strooi je de beads over je nagel(s). Handig is wel om er een bakje of iets dergelijks onder te leggen, zodat de beads niet overal heen springen. Ik gebruikte de deksel van mijn nakellakdoos. Met het strooien bedek je vaak nog niet je hele nagels. Schuif alle overgebleven beads bij elkaar en druk je vinger er in. Deze beads verspreid je over de overgebleven ‘kale’ plekken. Tegelijkertijd druk je hierdoor de beads wat dieper in je nagellak. Laat dit 5 à 10 minuten drogen. Je kunt er hierna nog een topcoat over aanbrengen. Hierdoor blijft je manicure langer mooi, maar verandert het effect wel iets. Wanneer je een topcoat aanbrengt zul je zien dat het effect wat minder 3D blijft en de kleur wat donkerder wordt. Niet persé minder mooi, wel anders. In onderstaande fototutorial heb ik geprobeerd het effect vast te leggen. (Klik op de afbeelding voor een groter resultaat.)

how to

De beads bleven twee dagen zitten. Toen was het tijd voor de schoonmaak in huis en vielen er steeds meer beads af. Op beide nagels had ik een topcoat aangebracht. De ene manicure bleef beter zitten dan de andere. Waar het verschil in zit, weet ik niet. Ik kreeg veel leuke reacties en ben er zelf ook erg blij mee. Helemaal leuk voor de feestdagen! MUA heeft nog meer leuke varianten, dus wie weet ga ik er nog één bestellen. Of twee… Of… Nou, eerst maar wachten wat eBay mij brengt binnenkort!

cav nails

De beads zijn hier te krijgen voor 3 pond! Met een beetje geluk heb je ze nog voor de feestdagen!

Bron: http://muastore.co.uk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *