Fashion

Update | Gastblogger bij You Nailed It!

Door Dionne – Yaay, ik heb goed nieuws! Ik mag namelijk aan de slag als gastblogger voor de blog van You Nailed It. Een keer in de twee weken ga ik een fashion gerelateerd artikel schrijven. Zoals jullie kunnen begrijpen ben ik erg blij met dit nieuws.

Voor de mensen die mij nog niet kennen zal ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Dionne en ik heb een eigen fashion en lifestyle blog (Diolifestyle.nl) waar ik dagelijks met veel plezier een nieuw artikel publiceer. In het dagelijks leven ben ik een fulltime Social Management studente en vorige week ben ik begonnen met mijn stage. Ik loop stage bij een marketing, communicatie en PR bureau in Amsterdam.

1374738_182769768579291_1217472063_n

Ik ben mijn blog begonnen uit een pure passie voor fashion. Ik vind het heel leuk om eindeloos allerlei soorten outfits te combineren en uit te proberen. Daarbij wil ik graag mijn eigen stijl naar voren laten komen. Een combinatie van een vrouwelijke met een stoere stijl. Op mijn blog deel ik graag mijn passie en wil ik dan ook graag mijn creaties delen met de wereld. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik twee grote kledingkasten vol heb, zodat ik iedere keer weer leuke outfits kan blijven samenstellen.

Verder vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn en ook dit deel ik graag op mijn blog. Ik zie mijn blog als een soort dagboek waar ik allerlei dingen uit mijn leven deel met mijn volgers.

Ik hoop dat jullie mijn ‘fashionable’ artikelen leuk zullen vinden.

Liefs Dionne
Diolifestyle.nl

14 thoughts on “Update | Gastblogger bij You Nailed It!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *