Nagellak

Hema | Nailpolish 716 Pearly Apple

banner

De Hema lakken verrassen mij zo positief de laatste tijd! Zo heb je verschillende posts kunnen lezen over de Hema Holo’s en ook over de pastelkleurtjes van de Hema was ik erg te spreken! Daarom besloot ik laatst nóg een kleurtje mee te nemen. Een mooie heldere lichtgroene kleur ontbrak nog in mijn collectie. Toen ik deze schattige mini met de naam ‘Pearly Apple’ in de kopstelling van de make-up zag staan was het raak. Dít was precies de kleur die ik zocht!

IMG_4901

Hema heeft een hele hoop nieuwe kleurtjes in haar assortiment, waaronder deze minilakjes in vrolijke zomerse kleuren. In de flesjes zit 7 ml en zit in een kleinere versie van de standaard Hema flesjes.

IMG_4904

Pearly Apple is een appeltjes groene (goh!) kleur met een subtiele geelgouden shimmer er in verstopt.

IMG_4906

De kwastjes van de Hema zijn prima, niet te dun niet te breed. Niks mis mee! Laten we gaan lakken!

IMG_5073

Oei, wat lakt dit moeilijk. De lak is wat stroperig en lakt erg streperig. Ik heb er moeite mee om de lak netjes en egaal aan te brengen. Dekken doet hij ook niet, maar laten we daar niet meteen over oordelen. Tijd voor een tweede laag!

IMG_5076

IMG_5081

Na een tweede laag (bovenste foto) dekte de lak helaas nog niet helemaal perfect en was het nog niet naar mijn zin. Voordeel is dat de lak erg snel droogt, dus je snel een tweede laagje aan kan brengen. Op de onderste foto draag ik drie lagen, maar ik weet het niet helemaal… De kleur vind ik leuk, maar eigenlijk vind ik het er niet uit zien. De lak zit gewoon niet mooi op mijn nagels en is er niet mooi op te krijgen. De shimmer is een leuke toevoeging, maar hier moet je erg goed naar zoeken in het licht.

Helaas Hema, dit is een kleine misser. De kleur is leuk gevonden en de lak droogt snel. Maar daar laat ik het dan ook maar bij. Deze lak zal ik enkel gaan gebruiken voor nailart, maar op deze manier zul je hem niet meer op mijn vingers zien. Jammer…

Pearly Apple is te koop bij de Hema voor €1,99.

18 thoughts on “Hema | Nailpolish 716 Pearly Apple”

  1. Wat leuk dat ze tegenwoordig allemaal namen hebben! De HEMA verrast mij tegenwoordig ook heel erg. Daar waar ik vroeger altijd snel voorbij liep (doordat er altijd hetzelfde in het schap stond), blijf ik tegenwoordig wel iets langer staan!
    Dit kleurtje is leuk voor een mooie combinatie of juist voor nail art!
    myfantasticnails onlangs geplaatst…The nails of… Ke$haMy Profile

  2. Wat leuk dat de HEMA eindelijk een naam aan een nagellak geeft i.p.v. een nummer.. jammer dat deze tegenviel. Ik heb zelf de nail hardener en de nail whitener van de HEMA die wel goed bevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge