Beauty

Max Make Up | Mineral Blush 853 ‘Peach’

4

De Action is aardig aan de weg aan het timmeren wat betreft make up. Op steeds meer blogs zie ik positieve reviews verschijnen van de goedkope make-up ‘MAX Make Up’. Ook ik ben al meerdere keren verrast door de goede kwaliteit. Toen ik deze blush voor nog geen euro tegenkwam, moest ik het uiteraard ook zelf proberen. Lees vandaag mijn review!

1 2

De verpakking van de blush vind ik mooi. Action sluit naadloos aan op de moderne verpakkingen van tegenwoordig en gebruikt een mat zwart doosje om de blush extra goed te beschermen. De blush zelf zit in een relatief goedkoop ogende verpakkingen is er dik. Zelf ben ik nooit zo’n fan van doorzichtige deksel, maar hierdoor weet je wel gelijk met welke kleur je te maken hebt.

3 6 7

Waarom de blush zo ‘dik’ is, zie je op bovenstaande foto’s. Hij heeft namelijk nog een extra laagje waarin een spiegeltje (jeej!) en kwast zit verstopt. Een spiegel is altijd mooi mee genomen. De kwast is niet echt van goede kwaliteit, maar kán een oplossing zijn voor onderweg.

5

In totaal zijn er geloof ik vier kleuren te koop. Ik koos voor de kleur ‘Peach’ welke alles behalve perzikkleurig is. Action is niet zo goed in het goed omschrijven van kleuren, haha. De blush is een beetje oudroze en lijkt zo goed als mat. Een perfecte kleur voor een naturelle look.

swatches

Er komt super veel kleur van de blush af! De structuur is super zacht maar gelukkig niet korrelig. Hij is inderdaad vrij mat, wat ik zelf altijd erg fijn vind om een rustige subtiele look mee te maken. De kleur is zelf ook vrij natuurlijk, hier kun je prima een mooie blos mee op je wangen toveren!

swatches2

Wel vond ik de blush wat lastig fotograferen. Hij geeft namelijk wel degelijk kleur af, maar is vrij subtiel én mat waardoor de camera ‘m moeilijk kon vangen op beeld. De lichte glans komt van de Etos Illuminizer af. De blush brengt prettig aan en is goed op te bouwen. Een klein minpuntje is de houdbaarheid. Hij blijft namelijk niet de hele dag mooi op zijn plek zitten en vervaagt gedurende de dag. Een touch up is dus wel nodig wanneer je ‘s avonds nog steeds zo’n subtiele romantische blos op je wangen wil.

Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten. De Max Mineral Blush is te koop bij Action voor maar €0,99

handtekening

12 thoughts on “Max Make Up | Mineral Blush 853 ‘Peach’”

  1. De action is een absolute prima low budget alternatief! De producten worden steeds beter en de prijzen blijven verrassend laag! ;-) Goed bezig action! ;-)

  2. Ik snap echt niet hoe ze dat voor mekaar krijgen, zo’n fijne producten voor zo weinig geld en ook nog eens niet op dieren getest. I live action!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *