Beauty

Marie Christine | Indian Sun Face Powder Quattro (& Permanent Eyeliner)

blogbanner-5

Bronzers, blushes en highlighters… Ik ben er dol op. Ze kunnen je gezicht meer definitie geven, je goede kanten benadrukken en een prachtige glow geven. Niet voor niets heb ik daarom (naast nagellak) het meest aan dit soort poeders in mijn make-up verzameling zitten. Bij Marie Christine koos ik dan ook een prachtige brons- en highlight quattro uit om mijn gezicht een zomerse glow te geven. 

IMG_8174

IMG_8182

“Dit compact poeder in design verpakking geeft het gehele gezicht een ultra-luxueuze uitstraling. Het bevat 4 make-up tinten bij elkaar; zowel matterende kleuren als parelmoer. Natuurlijk is iedere kleur los van de andere te gebruiken of te mengen met een of meerdere andere kleuren. Vele make-up combinaties zijn mogelijk! Voor ieder huidtype en het gehele jaar te gebruiken.”

IMG_8179

IMG_8180

De Indian Sun Face Powder Quattro – een hele mond vol – zit in een mooi rond zwart doosje met 10 gram product er in. De poeder bevalt zowel glanzend als matte poeders en is daarom geschikt als higlighter, contour poeder en bronzer voor een algehele summer glow. De poeders zijn apart te gebruiken maar geven samen ook een prachtige, subtiel glanzende bronzen kleur.

Prettig aan dit en ook de andere poeders van Marie Christine is dat de producten wetenschappelijk zijn ontwikkeld en dermatologisch getest om het risico op het ontstaan van ongewenste huidreacties en irritaties of sterker nog allergieën te voorkomen. Deze poeder bevat onder andere diverse actieve ingrediënten zoals rozemarijn extract, zonnebloemolie en silica.

swatches bronzer

Met het maken van de swatches ben ik linksboven begonnen met de matte terracotta kleur. Met de klok mee heb ik de rest van de kleuren geswatcht. De laatst swatch is gemaakt doormiddel van alle vier de kleuren te blenden. De pigmentatie van alle vier de poeders zijn erg goed. Ook de matte poeders geven onwijs veel kleur af. De witgouden kleur vind ik vooral erg mooi en is natuurlijk perfect voor een stunning higlighter op de jukbeenderen. Omdat de kleuren zo goed gepigmenteerd zijn en zulke goede colour pay-off hebben, moet je goed bedenken welke kwast je gebruikt bij het aanbrengen. Een stevige contourkwast zal meer kleur afgeven dan bijvoorbeeld een fluffy highlighter- of een stipling kwast.

Bronzer look

Op bovenstaande foto’s draag ik de poeder op mijn jukbeenderen aangebracht met een stipling kwast. De kleuren zijn voor mij te warm en donker om mee te contouren, maar als bronzer werkt deze perfect. Op mijn jukbeenderen zie je alle vier de kleuren samen en heb ik als highlighter de witgouden kleur nog even extra aangebracht op het hoogste punt. Het effect vind ik erg mooi en eigenlijk heb je geen blush meer nodig naast deze mooie warme bronzer. Zelf ben ik niet heel donker, maar wanneer je mooi gebruind ben of een donkerdere huidkleur hebt, kun je deze poeder natuurlijk nog even extra aanzetten. Dit is ook goed mogelijk aangezien hij zo goed gepigmenteerd is.

Wat mij opvalt is dat de bronzer zich echt ‘set’ op de huid. Dit is natuurlijk één van de goede eigenschappen van minerale make-up. De poeder smelt zich als het ware samen met je huid. Hij blijft erg goed zitten, vervaagt niet en loopt niet uit. Je kan precies werken met deze poeder aangezien het weinig tot geen fall-out heeft en het is super veelzijdig. Marie Christine heeft mij wederom overtuigd!

De Indian Sun Face Powder Quattro kost €27,95 en is verkrijgbaar bij Marie Christine, zowel online als bij diverse verkooppunten

Permanent Eyeliner ‘Grey’

liner poging 2

De oplettende lezer zal denken… Huh? Deze heb je toch al gereviewd? Dat klopt! De review over de Permanent Eyeliner kon je hier al lezen. Heel enthousiast was ik alleen niet. Ik kreeg na mijn review tips van trainster van Marie Christine. Zij gaf mij een aantal tips waardoor de eyeliner beter zou moeten werken. En zie bovenstaand resultaat! Het werkt! Dit is toch wel een heel ander gezicht dan mijn eerdere pogingen te werken met de eyeliner. Wat nou dé gouden tip was? De punt van de eyeliner kan heel gemakkelijk worden omgedraaid. Dus wanneer ik één oog gedaan heb, draai ik met een pincet de punt om en doe ik het andere oog. Kijk, en dan heb je ineens een heel ander product en resultaat. Yay!

Marie Christina Permanent Eyeliner kost €12,95 en is verkrijgbaar in de webshop en bij diverse schoonheid- en kapsalons. 

x Lisanne

samenwerking

1 thought on “Marie Christine | Indian Sun Face Powder Quattro (& Permanent Eyeliner)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *