Beauty

MAC | Lipstick ‘Vegas Volt’

IMG_8944

Yup, ik ben om. Lipstick is mijn nieuwe vriend. Weg met de nagellak, lipstick is mijn nieuwe fetish. Oké, ik overdrijf een beetje. Nagellak is en blijft mijn eerste liefde, maar voor lipstick begin ik toch een steeds grotere passie te ontwikkelen. Ik begin meer kleurtjes te ontdekken en zo langzaam aan ‘durf’ ik met steeds meer kleurtjes de straat op. En nu ik de kwaliteit van MAC lipstick ontdekt heb, ben ik om. Ik snap ineens waarom iedereen zo’n fan is van MAC lipsticks. MAC heeft er namelijk een nieuwe fan bij!

IMG_8942

IMG_8950

MAC lipstick komt in een soort kogelvormige huls. De huls is semi-mat met subtiele zilveren shimmers. De verpakking is goed stevig. Deze beauty kan makkelijk mee in je tas. Bang dat hij kapot of per ongeluk los gaat, hoef je bij MAC niet te wezen. Fijn! Ik heb namelijk regelmatig losse lipstick in mijn toilettas rondzwerven, aaahrg!

IMG_8945

IMG_8947

De kleur welke momenteel vrij veel op mijn lippen zit is ‘Vegas Volt’. Dit is een bijzondere kleur. Het is een roze kleur maar neigt tegelijkertijd ook naar koraal. Een frisse, zachte kleur. De lipstick is een ‘amplified crème’ lipstick. Al kon ik er niet helemaal achter komen wat dit nou betekent. MAC lipsticks hebben verschillende finishes, waaronder deze.

IMG_8952

De lipstick is onwijs romig en super gepigmenteerd. Hij glanst licht, maar niet te veel. Dat is fijn, ik hou namelijk niet van shiny lipsticks met glitters. Je zou kunnen zeggen dat de lipstick een satin finish heeft. Nog een pluspuntje, de lipstick ruikt heerlijk subtiel naar vanille. En laat ik nou gek zijn op die geur!

1

De lipstick brengt in één keer goed aan en blijft prima zitten. Ik heb het idee dat hij zelfs licht verzorgend is, hij droogt mijn lippen absoluut niet uit en trekt niet in de lijntjes. Ook losse velletjes zie je nauwelijks zitten. Voor het eerst heb ik een lipstick waarmee ik zonder zorgen de deur uit ga. Hij vervaagt namelijk geleidelijk aan, zonder dat het lelijk wordt. Een glas drinken en een broodje overleeft hij ook, maar vervagen zal hij uiteindelijk wel doen.

IMG_8958

Dan nog een full face. Eigenlijk kon ik geen goede vinden, maar ik vind bij deze lipstick toch ook leuk om te laten zien hoe hij staat. Dit was de enige foto die enigszins toonbaar was, al lijk ik wel veel bleker dan ik in werkelijkheid ben. Zoals je ziet valt de lipstick wél op, maar schreeuwt hij niet om aandacht. Perfect dus! Ik ben blij, eindelijk een lipstick die me over de streep heeft getrokken. Lipstick is fijn! En het leuke is, zelfs m’n vriendin vind het mooi. Jeej!

MAC lipstick is verkrijgbaar bij MAC counters in de Douglas en Bijenkorf of in de MAC Pro Store. Je kunt ze ook online kopen bij Douglas of MAC. Je moet er wel een zuinige €18,50 voor neerleggen. Auch… Maar hé, dan heb je wel wat! ;)

20 thoughts on “MAC | Lipstick ‘Vegas Volt’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *