Beauty

The Beauty Bakery | Diamond Dust Whipped Body Butter

IMG_0062

Als kerstcadeautje kreeg ik van mijn lief de Santa’s Treasure Box van The Beauty Bakery. Een box met allerlei heerlijke goodies van TBB. Sinds ik door een ruil beter kennis heb gemaakt met TBB, ben ik nog verliefder geworden op hun producten. Met een speciale code van BeautyLab kreeg je bij je box een extra body butter cadeau; Diamond Dust. Vandaag laat ik ‘m aan jullie zien. Zwijmel je mee?

IMG_0060

Diamond Dust is een zachtroze whipped body butter die me qua kleur doet denken aan heerlijke suikerspinnen. De whipped body butters van The Beauty Bakery zijn luchtig opgeklopte boters, verrijkt met oliën, fair trade shea butter, cacoa butter en vitamine E. Say hello to de verzorgende ingrediënten!

IMG_0066

De luchtige boter is een goede vochtinbrenger, heeft een voedende en genezende werking en is vooral erg geschikt voor de beschadigde en droge huid. Ideaal voor de winter dus. De butter heeft een beetje de structuur van slagroom of mousse. Zoals je ook aan de luchtbelletjes kunt zien, is de butter echt opgeklopt. Het potje weegt dan ook nagenoeg niks.

IMG_0063 IMG_0065

De geur komt je tegemoet zodra je de deksel van het potje afdraait. Het is een heerlijke vrouwelijke, warme geur met vanille, musk, jasmijn ylang ylang en een vleugje rozen. Dat laatste zorgt voor een hele subtiele bloemige geur. Subtiel, gelukkig, want zelf houd ik niet van rozige geuren. Toch werkt de combi in deze butter onwijs goed, ik blijf er aan ruiken.

IMG_0079

De boter is zo zacht, dat je het makkelijk uit het potje krijgt met één vinger. Je hoeft niet te ‘scheppen’ zoals bij sommige body butters. Qua dosering moet je oppassen, deze butter is namelijk super zuinig in gebruik. Wat ik hier op mijn vinger heb zitten zou genoeg zijn voor mijn beiden armen! Zodra de butter in aanraking komt met (de warmte van) je huid, smelt het als het ware om tot een heerlijke substantie die ligt tussen een huidolie en de boter. Dit maakt de boter erg makkelijk om te verdelen omdat je maar een klein beetje nodig hebt om je huid te ‘bedekken’.

diamond dust body butter

De boter smelt heerlijk samen met je huid en de geur lijkt ook een opfrisser te krijgen door de warmte van je huid. De boter is vrij vet, gebruik je te veel dan trekt de boter niet snel in. Gebruik je de boter zuinig, trekt het vettige laagje binnen no-time in je huid en houdt je een heerlijk babyzacht én lekker ruikend velletje over. Mmm! De boter geeft je huid een subtiele glow en Diamond Dust doet zijn naam eer aan door hier en daar subtiele shimmers in de butter te verstoppen. Je bent geen wandelende discobal, maar zo af en toe vangt het licht een subtiele shimmer. Een erg leuke toevoeging!


Ook dit product heeft mijn hart gestolen! Ik heb zelfs een klein beetje in m’n tas zitten, zo kan ik overal smeren met dit heerlijke goedje!

De Diamond Dust Whipped Body Butter kost €9,90 (200 ml) en is te koop bij The Beauty Bakery!

handtekening

15 thoughts on “The Beauty Bakery | Diamond Dust Whipped Body Butter”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *