Beauty

M.N MeNow Generation II | Long Lasting Lipgloss ’02’, ’10’ en ’22’

2015-02-18 14.20.05

Vorige maand kon je al lezen over deze budget lipcreams die ik gevonden had op eBay. Na wat research leken de meeste meningen positief, dus besloot ik er ook drie te bestellen om te proberen. Het duurde even voor ik ze kon reviewen, er werd veelvuldig om gevraagd. Maar hier zijn ze dan, de drie kleurtjes die ik binnenkreeg! 

2015-02-18 14.19.57

2015-02-18 14.19.19

2015-02-18 14.19.36

De lipglosses zijn van het Aziatische merk MeNow of languit M.N. MeNow Generation II. De collectie bestaat uit een stuk of 30 kleurtjes, allemaal met een nummer in plaats van naam. Ze sluiten perfect aan bij de trend van het moment, echt lipglosses kun je het niet noemen namelijk, het zijn meer liquid lipsticks zoals deze van L’Oreal. Eerlijk is eerlijk, de verpakking verdient niet de schoonheidsprijs. Ze doen me een beetje denken aan reageerbuisjes. Ze zijn van stevig plastic maar ik vind ze persoonlijk behoorlijk goedkoop ogen. Waarschijnlijk mede door de zilveren bedrukking. In de buisjes zit 10 ml.

2015-02-18 14.15.18

2015-02-18 14.18.45

swatches

De lipglosses bevatten een standaard sponsapplicator met een subtiele holling aan de binnenkant van de applicator waar wat gloss in blijft zitten. De applicator is vrij hard en had van mij iets zachter gemogen. Hij loopt iets in een punt waardoor je redelijk precies kunt werken. Iets wat een must is bij dit soort longlasting lipproducten. Op bovenstaande swatches zie je van links naar rechts nummer 22, 02 en 10. 22 en 02 zijn volledig mat en nummer 10 helaas niet. Deze is ook een stuk minder gepigmenteerd en heeft een soort van metallic finish. Miskoopje, ik dacht namelijk dat deze kleur ook mat zou wezen. Jammer! De gloss verwijderen gaat lastig, zoals je ziet op de laatste foto. Wat een boenwerk!

02

2015-02-18 14.17.13

02 is een mooie oudroze kleur. Hij dekt perfect in één laagje en droogt volledig mat op. Hij past perfect bij mijn huidskleur, al denk ik dat hij nog mooier is als ik wat bruiner ben. De lipgloss voelt wat ‘droog’ aan maar blijft wel zitten als een huis. Even een lippenbalsem er over aanbrengen is een oplossing.

02

02 is voor mij een super goede keuze geweest, het is altijd een gok natuurlijk. Een prachtige oudroze kleur met een subtiele koraalkleurige ondertoon, die eigenlijk iedereen wel staat.

10

2015-02-18 14.18.13

Bij 10 hoopte ik een mooie nude kleur aan te schaffen met een bruinige ondertoon. Dit klopt wel deels, jammer is alleen dat de kleur een lichte metallic finish heeft. De finish valt gelukkig een stuk minder op wanneer hij eenmaal is aangebracht, maar dit is helaas niet mijn kleur.

10

De dekking is ook wat minder dan de andere twee. Je moet een wat dikkere laag aanbrengen om de gloss volledig dekkend te krijgen. Wanneer je houdt van een metallic finish is deze kleur voor jou perfect, voor mij helaas een miskoop.

22

2015-02-18 14.16.35

De berry lipkleur is ook helemaal hot en inmiddels ingeburgerd tussen de rode lipsticks. Ik was al helemaal fan van Violet Pafait van L’Oreal, en deze mag aansluiten in datzelfde rijtje. De kleur is iets feller dan die van L’Oreal, maar nog steeds een prachtige paarsrode berry kleur die perfect dekt.

22

Aanbrengen is wel even een kunstje. Omdat de kleur zo donker is moet je secuur te werk gaan. Niet alleen qua netjes ‘inkleuren’ maar ook qua dekking. 22 heeft namelijk de neiging om niet overal effen te dekken. Wanneer je hier goed op let, is er geen vuiltje aan de lucht. Maar wel even opletten dus!

2015-02-18 14.13.08

Wat alledrie de lipsticks of lipglosses met elkaar gemeen hebben is dat ze blijven zitten als een huis. Ze drogen letterlijk op op je lippen waardoor ze alledrie ook wat droog en trekkerig kunnen aanvoelen. Zoals eerder genoemd kan een lippenbalsem hierbij uitkomst bieden. Met drinken en eten blijft deze lipgloss ook prima zitten, maar slijten doet hij niet helemaal mooi. Hij bladdert als het ware van je lippen af, waardoor bijwerken soms wat lastig is. Maar dit gebeurt echt pas na een aantal uur, dus long lasting is hij zeker! Verwijderen is dan ook een kunst. Dit kun je het beste doen met waterproof reiniger op olie basis. Wat bij mij helpt is (bijvoorbeeld) het doekje even een minuutje tussen mijn lippen te klemmen. Daarna laat de lipgloss zich een stuk makkelijker verwijderen!

De M.N. MeNow Long Lasting Lipglosses zijn o.a. verkrijgbaar op eBay voor een prijs wat varieert rond de €1,-. Ze zijn er ook zeker duurder te vinden, maar blijf dus goed zoeken voor de beste deal! In mijn ogen zijn het echte budgettoppers, zeker voor die prijs. In totaal kun je kiezen uit zo’n 36 kleuren. Voor elk wat wils!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

7 thoughts on “M.N MeNow Generation II | Long Lasting Lipgloss ’02’, ’10’ en ’22’”

  1. Ik heb op dit moment nr 2 op sinds vanochtend. Ben er erg blij mee en heb nog een paar kleuren waaronder 22, die is ook super. Wat voor mij niet werkt is lippenbalsem erop, dan gaat het afgeven en sneller slijten. Ik vind deze echt een aanrader!

  2. Wat een fijne tip! Vooral de eerste kleur vind ik heel mooi. Ik moest sowieso nog een paar dingetjes bestellen op eBay dus deze zullen waarschijnlijk ook in mijn winkemandje verdwijnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *